Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Tvarohový koláč - Jahůdka

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 55min
Nutriční hodnoty
2880 kalorií 0.0g cukrů 35.0g tuků 85.0g bílkovin

Příprava

Mouku, cukr, prášek do pečiva, mléko a rozpuštěnou Heru smícháme v míse. Rozdělíme na dvě poloviny. Do jedné poloviny vmícháme kakao. Těsto je spíš jako drobenka. Do tvarohu přimícháme vanilkový cukr, vejce a dle chuti dosladíme.
Na pečicí papír nadrobíme kakaovou polovinu těsta, potřeme tvarohem a poklademe okapaným ovocem. V létě můžeme nahradit čerstvým. Na povrch nasypeme zbytek drobenkového světlého těsta a v mírnější troubě pečeme asi 35 minut.


Přidat na Pinterest
Roxana

06. 11. 2009, Recept navštíven: 3690x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tento koláč nam vemi chutná

09. 10. 2016, 17:52

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to dobrý chutný ovocný koláčik

20. 01. 2017, 16:30

Přidat komentář
petra.pch
Zkusila jsem, je to vynikající "mokrá buchta", nic suchého a není přeslazená. Doporučuji.

petra.pch 26. 07. 2010, 11:28

Roxana
DĚKUJI, to mne pochopitelně těší! :D))))

Roxana 26. 07. 2010, 14:27

Thumb
Zkusila jsem,ale dost jsem se natrápila, jelikož v okamžiku jak se do těsta přileje mléko,tak se s těsta stane koule a žádná drobenka !!!! i po přidání více mouky - dalšího hrnečku se nic neděje,zase žádné drobení. Nakonec jsem musela těsto do pekáče namačkat a vrchní část nechat zmrznout a na koláč jsem nastrouhala. Ve výsledku nic moc, příště raději zůstanu u ověřených receptů.

daniela 21. 06. 2016, 16:32

Facebook komentáře