Úhoř na italský způsob
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
30min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
3436
kalorií
0.0g
cukrů
190.0g
tuků
190.0g
bílkovin
Příprava
Z kože stiahnutého úhora pokrájame na kúsky a posolíme. Do hrnca dáme pokrájanú mrkvu, biele korenie, pridáme kúsky uhora, zalejeme vínom, aby boli ponorené. Od počiatku varu varíme asi 15 min.
Keď ryba zmäkne, rozšľaháme vajcia so soľou, mletým čiernym korením a olejom, namáčame doň kúsky úhora, obalíme v strúhanke a v rozohriatom oleji vyprážame do červena. Pred podávaním ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Tip k receptu
Ako prílohu podávame opečené zemiaky a šalát zo cherry paradajok.
Jozef27. 11. 2011
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.