Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Úhoř na italský způsob

Úhoř na italský způsob
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 45min , porce

3436 kalorií, 0.0g cukrů, 190.0g tuků, 190.0g bílkovin

Příprava

Z kože stiahnutého úhora pokrájame na kúsky a posolíme. Do hrnca dáme pokrájanú mrkvu, biele korenie, pridáme kúsky uhora, zalejeme vínom, aby boli ponorené. Od počiatku varu varíme asi 15 min.
Keď ryba zmäkne, rozšľaháme vajcia so soľou, mletým čiernym korením a olejom, namáčame doň kúsky úhora, obalíme v strúhanke a v rozohriatom oleji vyprážame do červena. Pred podávaním ozdobíme petržlenovou vňaťou.

Bulb Tip k receptu

Ako prílohu podávame opečené zemiaky a šalát zo cherry paradajok.

Jozef

27. 11. 2011, Recept navštíven: 1764x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Úhoř na italský způsob

Úhoř na italský způsob

Z kože stiahnutého úhora pokrájame na kúsky a posolíme. Do hrnca dáme pokrájanú mrkvu, biele korenie, pridá...

Zobrazit všechny podobné recepty k Úhoř na italský způsob Link-arrow
Thumb

Bramborové hranolky

Brambory omyjeme, oškrábeme a nakrájíme na hranolky (středně silné proužky). Nakrájené hranolky opláchneme ...

Thumb

Opečené brambory s oreganem a česnekem

Brambory oškrábeme a nakrájíme na tenká kolečka. V hlubším širokém hrnci rozpálíme olej - opravdu je ho p...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře