Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Úhoř na italský způsob

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
3436 kalorií 0.0g cukrů 190.0g tuků 190.0g bílkovin

Příprava

Z kože stiahnutého úhora pokrájame na kúsky a posolíme. Do hrnca dáme pokrájanú mrkvu, biele korenie, pridáme kúsky uhora, zalejeme vínom, aby boli ponorené. Od počiatku varu varíme asi 15 min.
Keď ryba zmäkne, rozšľaháme vajcia so soľou, mletým čiernym korením a olejom, namáčame doň kúsky úhora, obalíme v strúhanke a v rozohriatom oleji vyprážame do červena. Pred podávaním ozdobíme petržlenovou vňaťou.

Bulb Tip k receptu

Ako prílohu podávame opečené zemiaky a šalát zo cherry paradajok.


Přidat na Pinterest
Jozef

27. 11. 2011, Recept navštíven: 1971x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře