Úhoř na italský způsob

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
30min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

3436 kalorií
0.0g cukrů
190.0g tuků
190.0g bílkovin


Příprava

Z kože stiahnutého úhora pokrájame na kúsky a posolíme. Do hrnca dáme pokrájanú mrkvu, biele korenie, pridáme kúsky uhora, zalejeme vínom, aby boli ponorené. Od počiatku varu varíme asi 15 min.
Keď ryba zmäkne, rozšľaháme vajcia so soľou, mletým čiernym korením a olejom, namáčame doň kúsky úhora, obalíme v strúhanke a v rozohriatom oleji vyprážame do červena. Pred podávaním ozdobíme petržlenovou vňaťou.

Tip k receptu

Ako prílohu podávame opečené zemiaky a šalát zo cherry paradajok.

přidejte na:
Jozef

27. 11. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutne pripravený uhor

katka16031 03. 05. 2018, 21:23

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
určite vyskúšam

dušanka 28. 05. 2019, 10:04

Přidat komentář