Vánoční kysel z Liptovské Kokavy
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
1848
kalorií
1.0g
cukrů
144.0g
tuků
76.0g
bílkovin
Příprava
V hrnci s vodou varíme bravčové mäso pokrájané na kocky. Keď je mäkké, pridáme pokrájané zemiaky, povaríme zo 10 minút. Medzitým pokrájame kyslú kapustu, vložíme do polievky a po chvíľke sušené hríby namočené vo vode. Všetko povaríme, nakoniec pridáme sušené slivky a zahustíme zátrepkom. Zátrepok si urobíme z kyslej polievky a múky. Necháme povariť, pridáme kyslú smotanu a dochutime cukrom a soľou.
Tip k receptu
Tuto polievku som už pripravoval ale na vianoce ešte nie. Vianoce máme bez mäsa.
Jozef24. 11. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.