Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vařená ryba

Vařená ryba

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 20min
Nutriční hodnoty
190 kalorií 0.0g cukrů 18.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Rybu očistíme a naporcujeme. Jednotlivé porce ryby uvaříme ve slané vodě, do které jsme dále přidali cibuli, pepř a bobkový list. Vaříme krátce, postačí 1O minut. Po uvaření porce ryby vyndáme na talíře, posypeme vejci, které jsme nakrájeli na kostičky, a petrželkou, zalijeme máslem. Podáváme s opečenými brambory, hodí se ale i vařené brambory, zvláště když toto jídlo připravíme pro děti.

Bulb Tip k receptu

Chuť můžeme zvýraznit buď přidáním tatarské omáčky na brambory, nebo dijonaisy na rybu.


Ajaja

21. 01. 2010, Recept navštíven: 3020x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Vařenou rybu moc často nepřipravuji, ale tento recept je moc dobrý. Jen místo klasické soli přidávám mořskou sůl.
Přidané ingredience: Mořská sůl

06. 02. 2013, 14:44

Přidat komentář

Facebook komentáře