Chybějící obrázek

Vařená ryba

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
10min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

190 kalorií
0.0g cukrů
18.0g tuků
6.0g bílkovin


Příprava

Rybu očistíme a naporcujeme. Jednotlivé porce ryby uvaříme ve slané vodě, do které jsme dále přidali cibuli, pepř a bobkový list. Vaříme krátce, postačí 1O minut. Po uvaření porce ryby vyndáme na talíře, posypeme vejci, které jsme nakrájeli na kostičky, a petrželkou, zalijeme máslem. Podáváme s opečenými brambory, hodí se ale i vařené brambory, zvláště když toto jídlo připravíme pro děti.

Tip k receptu

Chuť můžeme zvýraznit buď přidáním tatarské omáčky na brambory, nebo dijonaisy na rybu.

přidejte na:
Ajaja

21. 01. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Vařenou rybu moc často nepřipravuji, ale tento recept je moc dobrý. Jen místo klasické soli přidávám mořskou sůl.
Přidané ingredience: Mořská sůl
maruskaji 06. 02. 2013, 15:44