Vařená ryba
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
10min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
190
kalorií
0.0g
cukrů
18.0g
tuků
6.0g
bílkovin
Příprava
Rybu očistíme a naporcujeme. Jednotlivé porce ryby uvaříme ve slané vodě, do které jsme dále přidali cibuli, pepř a bobkový list. Vaříme krátce, postačí 1O minut. Po uvaření porce ryby vyndáme na talíře, posypeme vejci, které jsme nakrájeli na kostičky, a petrželkou, zalijeme máslem. Podáváme s opečenými brambory, hodí se ale i vařené brambory, zvláště když toto jídlo připravíme pro děti.
Tip k receptu
Chuť můžeme zvýraznit buď přidáním tatarské omáčky na brambory, nebo dijonaisy na rybu.
Ajaja21. 01. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: Mořská sůl
maruskaji 06. 02. 2013, 15:44
© 2024, Railsformers s.r.o.