Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Venkovské rizoto

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 25min , porce

1528 kalorií, 0.0g cukrů, 47.0g tuků, 33.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Olej i máslo rozehřejeme, jakmile je máslo roztopené a olej rozehřátý, vhodíme cibuli a necháme ji zesklovatět. Poté přihodíme mrkev a chvíli smažíme, přidáme žampiony a ještě chvíli smažíme. Asi po 2 minutách přisypeme na malé kousky nakrájené kuřecí prso, sladkou mletou papriku a opláchnutou rýži s pohankou. Chvíli smažíme, za stálého promíchávání, než se rýže i pohanka obalí tukem.
Osolíme, opepříme a podlijeme vývarem. Na mírném ohni dusíme a v případě potřeby ještě podléváme. Ke konci dušení přisypeme hrášek a počkáme až celé rizoto jakoby zkrémovatí.
Můžeme podávat.

Bulb Tip k receptu

Do rizota můžeme přidat taky kukuřici, nebo místo kuřecího prsa použít kuřecí srdíčka.

Sonia005

27. 02. 2012, Recept navštíven: 1333x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Venkovské rizoto

Venkovské rizoto

Olej i máslo rozehřejeme, jakmile je máslo roztopené a olej rozehřátý, vhodíme cibuli a necháme ji zesklova...

Zobrazit všechny podobné recepty k Venkovské rizoto Link-arrow

Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne rizoto

11. 04. 2016, 18:04

Přidat komentář

Facebook komentáře