Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřová plec na pivě

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 15min 1h 30min
Nutriční hodnoty
1008 kalorií 6.0g cukrů 60.0g tuků 32.0g bílkovin

Příprava

Maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na čtvrtiny a poté na plátky. Oloupaný česnek nastrouháme na jemno. Rozehřejeme sádlo, přidáme nakrájené maso, cibuli a na mírném plameni za stálého míchání vše opečeme. Podlijeme vodou, opepříme, přidáme hořčici, bujón, protlak a sójovou omáčku. Za občasného zamíchání a podlévání trochou vody dusíme maso do měkka. Přidáme nastrouhaný česnek a mouku rozmíchanou v pivě. Šťávu provaříme, dochutíme solí a odstavíme. Podáváme s houskovým knedlíkem.


Přidat na Pinterest
JanaB

06. 08. 2012, Recept navštíven: 2733x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pivo dodava jedlu vybornu chuť

30. 05. 2016, 09:50

Přidat komentář

Facebook komentáře