Vepřová plec na pivě

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
1h 15min

Celkový čas

1h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

1008 kalorií
6.0g cukrů
60.0g tuků
32.0g bílkovin


Příprava

Maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na čtvrtiny a poté na plátky. Oloupaný česnek nastrouháme na jemno. Rozehřejeme sádlo, přidáme nakrájené maso, cibuli a na mírném plameni za stálého míchání vše opečeme. Podlijeme vodou, opepříme, přidáme hořčici, bujón, protlak a sójovou omáčku. Za občasného zamíchání a podlévání trochou vody dusíme maso do měkka. Přidáme nastrouhaný česnek a mouku rozmíchanou v pivě. Šťávu provaříme, dochutíme solí a odstavíme. Podáváme s houskovým knedlíkem.

přidejte na:
JanaB

06. 08. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
pivo dodava jedlu vybornu chuť

30. 05. 2016, 09:50

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.