Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vepřová polévka s estragonem

Vepřová polévka s estragonem

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 20min 1h 40min
Nutriční hodnoty
1264 kalorií 0.0g cukrů 120.0g tuků 50.0g bílkovin

Příprava

Vepřové maso opláchneme a nakrájíme na menší kostičky. Kousky vepřového vaříme zvolna ve vodě se solí a průběžně odebíráme z hladiny vývaru pěnu. Mezitím oloupeme cibuli a očistíme kořen petržele, celeru, mrkve a vše nakrájíme na malé kousky. Když se už maso vaří alespoň půl hodiny, přidáme k němu nakrájenou zeleninu. Zvlášť si uvaříme rýži, kterou zalijeme hrnkem vody. Vařenou pak přidáme do polévky. Když je vše uvařené, přidáme rozpuštěný protlak v hrnku vody s citrónovou šťávou a chvilku necháme vše ještě povařit. Na závěr přidáme posekaný estragon a petrželovou nať.


Jiřulka

12. 02. 2010, Recept navštíven: 1699x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam tento recept na polievku

07. 01. 2017, 14:48

Přidat komentář
Beruska64
kde se dá sehnat estragon?

Beruska64 12. 02. 2010, 12:09

Facebook komentáře