Vepřová polévka s estragonem
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 20min
Celkový čas
1h 40min
Porce
Nutriční hodnoty
1264
kalorií
0.0g
cukrů
120.0g
tuků
50.0g
bílkovin
Příprava
Vepřové maso opláchneme a nakrájíme na menší kostičky. Kousky vepřového vaříme zvolna ve vodě se solí a průběžně odebíráme z hladiny vývaru pěnu. Mezitím oloupeme cibuli a očistíme kořen petržele, celeru, mrkve a vše nakrájíme na malé kousky. Když se už maso vaří alespoň půl hodiny, přidáme k němu nakrájenou zeleninu. Zvlášť si uvaříme rýži, kterou zalijeme hrnkem vody. Vařenou pak přidáme do polévky. Když je vše uvařené, přidáme rozpuštěný protlak v hrnku vody s citrónovou šťávou a chvilku necháme vše ještě povařit. Na závěr přidáme posekaný estragon a petrželovou nať.
Jiřulka12. 02. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.