Vepřová specialitka

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1383 kalorií
4.0g cukrů
120.0g tuků
54.0g bílkovin


Příprava

Maso nakrájíme na nudle. Osolíme, opepříme a na oleji prudce osmahneme. Pak teplotu snížíme a maso dusíme ve vlastní šťávě doměkka. Dle potřeby podlijeme vodou.
Mezitím si nakrájíme okurky a kapii na tenké proužky. Vložíme je do kastrolu, zalijeme rozmixovanými rajčaty, přidáme worcester, sůl, pepř a 2 lžíce strouhaného křenu. Všechno udusíme doměkka. Dle chuti ještě dochutíme.
Na talíř naservírujeme hranolky, na ně naložíme maso, okurkovou směs, přelijeme tatarskou omáčkou a posypeme křenem.

přidejte na:
Chybí obrázek

25. 04. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
recept je vyborný, vyskúšaný

08. 11. 2016, 20:30

Chybí obrázek
vyborné jedlo, skvelá kombinácia chutí

16. 11. 2016, 20:51

Chybí obrázek
recept je velmi chutný

27. 12. 2016, 22:30

Chybí obrázek
velmi chutné masko

14. 02. 2017, 19:57

Chybí obrázek
dobra bravčová špecialita

23. 03. 2019, 16:06

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.