Vepřová specialitka
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
1383
kalorií
4.0g
cukrů
120.0g
tuků
54.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na nudle. Osolíme, opepříme a na oleji prudce osmahneme. Pak teplotu snížíme a maso dusíme ve vlastní šťávě doměkka. Dle potřeby podlijeme vodou.
Mezitím si nakrájíme okurky a kapii na tenké proužky. Vložíme je do kastrolu, zalijeme rozmixovanými rajčaty, přidáme worcester, sůl, pepř a 2 lžíce strouhaného křenu. Všechno udusíme doměkka. Dle chuti ještě dochutíme.
Na talíř naservírujeme hranolky, na ně naložíme maso, okurkovou směs, přelijeme tatarskou omáčkou a posypeme křenem.
25. 04. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.