Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřová specialitka

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1383 kalorií 4.0g cukrů 120.0g tuků 54.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na nudle. Osolíme, opepříme a na oleji prudce osmahneme. Pak teplotu snížíme a maso dusíme ve vlastní šťávě doměkka. Dle potřeby podlijeme vodou.
Mezitím si nakrájíme okurky a kapii na tenké proužky. Vložíme je do kastrolu, zalijeme rozmixovanými rajčaty, přidáme worcester, sůl, pepř a 2 lžíce strouhaného křenu. Všechno udusíme doměkka. Dle chuti ještě dochutíme.
Na talíř naservírujeme hranolky, na ně naložíme maso, okurkovou směs, přelijeme tatarskou omáčkou a posypeme křenem.


Přidat na Pinterest
uschi3

25. 04. 2010, Recept navštíven: 1543x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept je vyborný, vyskúšaný

08. 11. 2016, 20:30

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné jedlo, skvelá kombinácia chutí

16. 11. 2016, 20:51

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept je velmi chutný

27. 12. 2016, 22:30

majka
Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutné masko

14. 02. 2017, 19:57

Přidat komentář

Facebook komentáře