Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vepřové plátky na rajských jablíčkách

Vepřové plátky na rajských jablíčkách

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
1240 kalorií 0.0g cukrů 63.0g tuků 130.0g bílkovin

Příprava

Z masa nakrájíme na 4 plátky, které naklepeme, osolíme a opepříme. Z obou stran je zaprášíme moukou. Na pánvi rozehřejeme olej a maso po obou stranách zprudka opečeme. Maso odložíme na talíř, výpek na pánvi zaprášíme moukou. Mouku osmahneme a podlijeme 4 lžícemi vody a povaříme. Rajčata oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Maso vrátíme zpět, přidáme rajčata a podle potřeby podlijeme vodou. Dusíme dokud nám vše nezměkne. Ke konci přidáme lžičku másla na zjemnění šťávy.


pavlinf

17. 07. 2013, Recept navštíven: 1417x


Přidat recenzi
Roxana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Když nejsou rajčata, dávám rajský protlak či rajskou šťávu. Trochu přislazuji, u nás "letí" víc sladší omáčky jinak je to výborný recept.
Přidané ingredience: Rajský protlak

19. 08. 2013, 06:23

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Místo rajčat jsem dala kečup vlastní výroby

12. 01. 2015, 16:50

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
s pretlakom j to výborné

29. 11. 2015, 17:32

planeta
Restaurant_star
přidala bych i trošku bazalky
Přidané ingredience: bazalka

07. 03. 2016, 17:41

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre aj s domacim kečupom

08. 03. 2016, 12:59

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný a chutný recept

16. 06. 2016, 10:30

Přidat komentář

Facebook komentáře