Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřové plátky na rajských jablíčkách

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
1240 kalorií 0.0g cukrů 63.0g tuků 130.0g bílkovin

Příprava

Z masa nakrájíme na 4 plátky, které naklepeme, osolíme a opepříme. Z obou stran je zaprášíme moukou. Na pánvi rozehřejeme olej a maso po obou stranách zprudka opečeme. Maso odložíme na talíř, výpek na pánvi zaprášíme moukou. Mouku osmahneme a podlijeme 4 lžícemi vody a povaříme. Rajčata oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Maso vrátíme zpět, přidáme rajčata a podle potřeby podlijeme vodou. Dusíme dokud nám vše nezměkne. Ke konci přidáme lžičku másla na zjemnění šťávy.


Přidat na Pinterest
pavlinf

17. 07. 2013, Recept navštíven: 1519x


Přidat recenzi
Roxana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Když nejsou rajčata, dávám rajský protlak či rajskou šťávu. Trochu přislazuji, u nás "letí" víc sladší omáčky jinak je to výborný recept.
Přidané ingredience: Rajský protlak

19. 08. 2013, 06:23

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Místo rajčat jsem dala kečup vlastní výroby

12. 01. 2015, 16:50

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
s pretlakom j to výborné

29. 11. 2015, 17:32

planeta
Restaurant_star
přidala bych i trošku bazalky
Přidané ingredience: bazalka

07. 03. 2016, 17:41

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre aj s domacim kečupom

08. 03. 2016, 12:59

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný a chutný recept

16. 06. 2016, 10:30

Přidat komentář

Facebook komentáře