Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřové plátky ve fazolkové omáčce

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 55min
Nutriční hodnoty
176 kalorií 1.0g cukrů 2.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme a na rozehřátém oleji osmahneme. Přisypeme nadrobno nakrájenou cibuli a ještě chvíli restujeme, až je cibule sklovitá. Zalijeme horkou vodou nebo vývarem a pod pokličkou dusíme, až je maso poloměkké. Pak přidáme fazolové lusky zbavené stopek a nakrájené na menší kousky a stroužky česneku nasekané na plátky. Vše necháme dodusit doměkka. Pak zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v troše studené vody a dobře provaříme. Nakonec zjemníme smetanou, dochutíme solí a pepřem a můžeme vypnout. Na talíři ke každé porci přidáme půl vařeného vejce. Podáváme s vařeným bramborem.


Přidat na Pinterest
Angel 666

01. 08. 2012, Recept navštíven: 3105x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
recept patří mezi mé oblíbené , jen přidávám ještě špetku sušené saturejky
Přidané ingredience: saturejka

03. 04. 2015, 06:43

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné jedlo

15. 03. 2016, 20:26

Přidat komentář

Facebook komentáře