Vepřové ragú se smetanou
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
1h 10min
Celkový čas
1h 35min
Porce
Nutriční hodnoty
1616
kalorií
0.0g
cukrů
148.0g
tuků
52.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na kostičky, olej si rozpálíme v hrnci, cibuli očistíme, nakrájíme nadrobno a zpěníme ji na rozpáleném oleji. Když je cibule zlatavá, vložíme na kostičky nakrájené maso, opečeme po všech stranách, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Když je maso měkké vyjmeme ho, dáme stranou, šťávu zaprášíme moukou, osolíme, přidáme umleté nové koření, sladkou mletou papriku, přilijeme smetanu, přidáme na kolečka nakrájený párek, promícháme a povaříme. Při podávání zdobíme nasekanou pažitkou.
Beruska6414. 12. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.