Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vepřové ragú se smetanou

Vepřové ragú se smetanou

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 10min 1h 35min
Nutriční hodnoty
1616 kalorií 0.0g cukrů 148.0g tuků 52.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na kostičky, olej si rozpálíme v hrnci, cibuli očistíme, nakrájíme nadrobno a zpěníme ji na rozpáleném oleji. Když je cibule zlatavá, vložíme na kostičky nakrájené maso, opečeme po všech stranách, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Když je maso měkké vyjmeme ho, dáme stranou, šťávu zaprášíme moukou, osolíme, přidáme umleté nové koření, sladkou mletou papriku, přilijeme smetanu, přidáme na kolečka nakrájený párek, promícháme a povaříme. Při podávání zdobíme nasekanou pažitkou.


Beruska64

14. 12. 2009, Recept navštíven: 2244x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné ragu,vyskušam aj bez parku

21. 11. 2016, 21:05

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutne pripravené ragu

27. 01. 2017, 11:26

Přidat komentář

Facebook komentáře