Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřové řízky na houbách a rozmarýnu

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
388 kalorií 0.0g cukrů 21.0g tuků 15.0g bílkovin

Příprava

Řízky opláchněte, osušte a lehce naklepejte klouby prstů. Každý přeřízněte napůl.
Do mikrotenového sáčku nasypte mouku, rozmarýn, asi lžičku soli a špetku pepře. Přidejte maso a pořádně protřepte, až se celé pokryje moukou a kořením.

Na pánvi rozehřejte olej a maso osmahněte 3-4 minuty po obou stranách do zhnědnutí, poté vyndejte na talíř.
Do pánve vlijte zbylý olej a vsypte na plátky nakrájené houby. Česnek nasekejte nadrobno a přidejte k houbám.
Poduste 5 minut, přitom neustále míchejte. Vraťte do pánve maso, zalijte vývarem a duste ještě 20 minut.

Bulb Tip k receptu

Maso můžeme posypat parmazánem, dodá to na lahodnosti.


Přidat na Pinterest
Sonia005

07. 10. 2010, Recept navštíven: 3296x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept je chuťovo vyborný

18. 12. 2016, 20:48

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rezen na hubách a rozmaríne chutia skvelo

20. 06. 2017, 12:27

Přidat komentář

Facebook komentáře