Vepřové smotky
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
1660
kalorií
0.0g
cukrů
142.0g
tuků
99.0g
bílkovin
Příprava
Vepřovou krkavici nakrájíme na plátky, které osolíme a opepříme. Na každý kousek položíme plátek šunky a svineme do smotku, který propíchneme špejlí. Tento postup opakujeme i u dalších kousků nakrájené krkovice. Smotky dáme smažit na rozpálený olej. Smažíme na prudko asi 1 minutu na každé straně. Zalijeme vodou a pokapeme worcesterkou omáčkou. Přikryjeme pokličkou a dusíme 20 minut. Smotky dáme na talíř a vyjmeme z nich párátka. Přidáme trochu omáčky, která nám vznikla při dušení a posypeme nastrouhaným eidamem.
Milena30. 05. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: šalvěj
planeta 21. 10. 2015, 19:04
© 2024, Railsformers s.r.o.