Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Vepřové smotky

Vepřové smotky
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 40min , porce

1660 kalorií, 0.0g cukrů, 142.0g tuků, 99.0g bílkovin

Příprava

Vepřovou krkavici nakrájíme na plátky, které osolíme a opepříme. Na každý kousek položíme plátek šunky a svineme do smotku, který propíchneme špejlí. Tento postup opakujeme i u dalších kousků nakrájené krkovice. Smotky dáme smažit na rozpálený olej. Smažíme na prudko asi 1 minutu na každé straně. Zalijeme vodou a pokapeme worcesterkou omáčkou. Přikryjeme pokličkou a dusíme 20 minut. Smotky dáme na talíř a vyjmeme z nich párátka. Přidáme trochu omáčky, která nám vznikla při dušení a posypeme nastrouhaným eidamem.

Milena

30. 05. 2009, Recept navštíven: 3573x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Vepřové smotky

Vepřové smotky

Vepřovou krkavici nakrájíme na plátky, které osolíme a opepříme. Na každý kousek položíme plátek šunky a sv...

Zobrazit všechny podobné recepty k Vepřové smotky Link-arrow
Thumb.58587

Pečené brambory

Na kousky nakrájemné a neoloupané rané brambory promícháme ještě mokré s kořením a naklademe na máslem vyma...

Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
dělám podobně, jen přidávám do roládky i trochu šalvěje
Přidané ingredience: šalvěj

21. 10. 2015, 17:04

Přidat komentář

Facebook komentáře