Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vepřové smotky

Vepřové smotky

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
1660 kalorií 0.0g cukrů 142.0g tuků 99.0g bílkovin

Příprava

Vepřovou krkavici nakrájíme na plátky, které osolíme a opepříme. Na každý kousek položíme plátek šunky a svineme do smotku, který propíchneme špejlí. Tento postup opakujeme i u dalších kousků nakrájené krkovice. Smotky dáme smažit na rozpálený olej. Smažíme na prudko asi 1 minutu na každé straně. Zalijeme vodou a pokapeme worcesterkou omáčkou. Přikryjeme pokličkou a dusíme 20 minut. Smotky dáme na talíř a vyjmeme z nich párátka. Přidáme trochu omáčky, která nám vznikla při dušení a posypeme nastrouhaným eidamem.


Milena

30. 05. 2009, Recept navštíven: 3781x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
dělám podobně, jen přidávám do roládky i trochu šalvěje
Přidané ingredience: šalvěj

21. 10. 2015, 17:04

Přidat komentář

Facebook komentáře