Vepřové v kapustě podle babičky
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
2452
kalorií
1.0g
cukrů
21.0g
tuků
28.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na kostičky a orestujeme na sádle spolu s nakrájenou cibulí. Osolíme, opepříme, chvíli dusíme pod pokličkou. Pak podlijeme teplou vodou a dusíme do poloměkka.
Mezitím si nakrájíme kapustu na menší kousky a přidáme k masu. Až je maso měkké, tak si připravíme jíšku z trochy sádla a mouky, kterou přidáme k masu s kapustou. Přidáme utřený česnek a podle potřeby dosolíme. Nakonec přidáme nadrobno orestovanou a na kostičky nakrájenou anglickou slaninu. Podáváme s vařeným bramborem.
17. 07. 2013
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.