Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Vepřový jazyk na houbách

Vepřový jazyk na houbách
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 20min , porce

1512 kalorií, 2.0g cukrů, 1.0g tuků, 6.0g bílkovin

Příprava

Bravčový jazyk uvaríme v osolenéj vode, očistíme a nakrájame na pásiky spolú zo suchohríbami. Udusíme na oleji, osolíme, okoreníme a pridáme chren a kari korenie. Dáme ešte povariť. Múku rozhabarkujeme so smotanou a nalejeme do vriacej omáčky a nechame ešte povariť.

Bulb Tip k receptu

Bravčový jazyk môžeme nahradiť obličkami(ladvinky).

Jozef

01. 07. 2010, Recept navštíven: 2032x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Vepřový jazyk na houbách

Vepřový jazyk na houbách

Bravčový jazyk uvaríme v osolenéj vode, očistíme a nakrájame na pásiky spolú zo suchohríbami. Udusíme na ol...

Smažený vepřový jazyk

Smažený vepřový jazyk

Jazyk omyjeme a dáme vařit do osolené vody v tlakovém hrnci na necelou hodinu, uvaříme doměkka. Vychladlý j...

Zobrazit všechny podobné recepty k Vepřový jazyk na houbách Link-arrow
Thumb.24761

Houskové knedlíky kynuté – s droždím

Do mísy prosejeme mouku a promícháme ji se solí. Do mléka přidáme droždí a vytvoříme kvásek, který necháme ...


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Většinou vařím jen samostatně vepřové jazyky a podávám je s čerstvě nastrouhaným křenem a domácím chlebem, ale zkusila jsem i tento recept a chutnalo všem.
Přidané ingredience: Špetka Vegety bez glutamátu

26. 02. 2013, 11:51

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na jazyk s hubami nema chybu

01. 11. 2016, 14:23

Přidat komentář

Facebook komentáře