Vepřový jazyk na houbách
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
1512
kalorií
2.0g
cukrů
1.0g
tuků
6.0g
bílkovin
Příprava
Bravčový jazyk uvaríme v osolenéj vode, očistíme a nakrájame na pásiky spolú zo suchohríbami. Udusíme na oleji, osolíme, okoreníme a pridáme chren a kari korenie. Dáme ešte povariť. Múku rozhabarkujeme so smotanou a nalejeme do vriacej omáčky a nechame ešte povariť.
Tip k receptu
Bravčový jazyk môžeme nahradiť obličkami(ladvinky).
Jozef01. 07. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: Špetka Vegety bez glutamátu
maruskaji 26. 02. 2013, 12:51
© 2024, Railsformers s.r.o.