Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřový steak na pepři

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 15min
Nutriční hodnoty
1284 kalorií 0.0g cukrů 85.0g tuků 109.0g bílkovin

Příprava

Vepřovou panenku zbavíme šlach, tuku, nakrájíme na 4 plátky a trochu rozklepeme. Maso osolíme, posypeme pepřem čtyř barev a pokapeme citrónem. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme maso a na prudko osmažíme z obou stran dohněda. Podlijeme 200 ml vody, pokapeme sójovou omáčkou, přikryjeme pokličkou a dusíme za občasného obracení a podlití 45-55 minut na mírném plameni do měkka. Maso vyjmeme, mouku důkladně rozmícháme ve zbytku vody a za stálého míchání vlijeme do vypečené šťávy. Dochutíme solí, pepřem a necháme projít varem. Maso při podávání polijeme omáčkou a dozdobíme zeleninovým salátem (viz související recepty).


Přidat na Pinterest
Milena

13. 07. 2009, Recept navštíven: 18373x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšať to treba

06. 12. 2016, 21:10

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
steak je chutne pripravený

27. 02. 2017, 19:43

Přidat komentář
Thumb
Panenku dusit skoro hodinu?!? A z výpeku uděláme UHO! Škoda suroviny.

Richard87 01. 06. 2012, 16:58

Facebook komentáře