Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Vídeňský lahodný koláč

Vídeňský lahodný koláč
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 10min , porce

2376 kalorií, 4.0g cukrů, 138.0g tuků, 35.0g bílkovin

Příprava

Smícháme máslo a cukr, přidáme vejce, sodu rozpuštěnou ve čtyřech lžících mléka. Poté rozmačkáme banány, smícháme s těstem a vmícháme všechny další ingredience. Pečeme ve vymazaném a moukou vysypaném hřbetu ve vyhřáté troubě na 160 °C zhruba 40 minut.

Beruska64

02. 01. 2010, Recept navštíven: 2037x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Vídeňský lahodný koláč

Vídeňský lahodný koláč

Smícháme máslo a cukr, přidáme vejce, sodu rozpuštěnou ve čtyřech lžících mléka. Poté rozmačkáme banány, sm...

Zobrazit všechny podobné recepty k Vídeňský lahodný koláč Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře