Voňavé hovězí kostky
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
1508
kalorií
5.0g
cukrů
92.0g
tuků
156.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na kostky a prudce ho osmažíme na oleji. Přidáme na kolečka krájenou cibuli. Necháme chvíli restovat. Zatím si nakrájíme mrkev a kedlubnu na menší hranolky. Do pánve k masu přidáme badyán, zázvor, cukr a osmahneme. Pak vmícháme sójovou omáčku, víno, sůl a sklenku vývaru. Zakryjeme pokličkou a dusíme do poloměkka. Na konec přidáme mrkev a kedlubnu a dusíme ještě 15 minut. Podáváme s rýží, zdobíme cibulovou natí.
Jana Šimková02. 06. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.