Žampiony plněné provensálskou zeleninou
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
11min
Celkový čas
31min
Porce
Nutriční hodnoty
183
kalorií
2.0g
cukrů
13.0g
tuků
5.0g
bílkovin
Příprava
Žampiony očistíme a zbavíme nožiček. Necháme si předehřát troubu na 180°C, mezitím na drobno nakrájíme provensálskou zeleninu, orestujeme na olivovém oleji cca 3 min a nakonec přidáme na jemno nakrájený rozmarýn a dochutíme solí a pepřem. Orestovanou zeleninou naplníme všechny hlavičky žampiónů a vložíme do předehřáté trouby a pečeme cca 3 minuty, potom přidáme navrch gorgonzolu a pečeme do roztavení sýra cca 5 min. Dip si připravíme, když najemno nakrájené kapary smícháme s majonézou, jogurtem a dochutíme solí a pepřem
Šéfredaktor25. 02. 2013
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.