Žampiony plněné provensálskou zeleninou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
11min

Celkový čas

31min

Porce


Nutriční hodnoty

183 kalorií
2.0g cukrů
13.0g tuků
5.0g bílkovin


Příprava

Žampiony očistíme a zbavíme nožiček. Necháme si předehřát troubu na 180°C, mezitím na drobno nakrájíme provensálskou zeleninu, orestujeme na olivovém oleji cca 3 min a nakonec přidáme na jemno nakrájený rozmarýn a dochutíme solí a pepřem. Orestovanou zeleninou naplníme všechny hlavičky žampiónů a vložíme do předehřáté trouby a pečeme cca 3 minuty, potom přidáme navrch gorgonzolu a pečeme do roztavení sýra cca 5 min. Dip si připravíme, když najemno nakrájené kapary smícháme s majonézou, jogurtem a dochutíme solí a pepřem

přidejte na:
Šéfredaktor

25. 02. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vynikajuci recept
palino 10. 02. 2016, 11:37
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborné žampiony
majka 31. 05. 2016, 14:47
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
šampiňony s vybornou plnkou
dušanka 13. 12. 2016, 21:41