Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Žampiony plněné provensálskou zeleninou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
11min 31min
Nutriční hodnoty
183 kalorií 2.0g cukrů 13.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Žampiony očistíme a zbavíme nožiček. Necháme si předehřát troubu na 180°C, mezitím na drobno nakrájíme provensálskou zeleninu, orestujeme na olivovém oleji cca 3 min a nakonec přidáme na jemno nakrájený rozmarýn a dochutíme solí a pepřem. Orestovanou zeleninou naplníme všechny hlavičky žampiónů a vložíme do předehřáté trouby a pečeme cca 3 minuty, potom přidáme navrch gorgonzolu a pečeme do roztavení sýra cca 5 min. Dip si připravíme, když najemno nakrájené kapary smícháme s majonézou, jogurtem a dochutíme solí a pepřem


Přidat na Pinterest
Barbora Šumná

25. 02. 2013, Recept navštíven: 1786x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuci recept

10. 02. 2016, 10:37

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné žampiony

31. 05. 2016, 12:47

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
šampiňony s vybornou plnkou

13. 12. 2016, 20:41

Přidat komentář

Facebook komentáře