Zapečená bramborová kaše s lunchmeatem
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
624
kalorií
0.0g
cukrů
28.0g
tuků
10.0g
bílkovin
Příprava
Bramborovou kaši připravíme obvyklým způsobem. Lunchmeat nakrájíme na větší kousky, oloupanou cibuli na kolečka, vše podusíme na másle, přidáme protlak, znovu krátce podusíme, okořeníme, osolíme, zalijeme vývarem z masoxu a povaříme. Zapékací mísu naplníme bramborovou kaší, poklademe ji opečeným lunchmeatem s cibulí a navrch dáme opět bramborovou kaši, posypeme ementálem a v předehřáté troubě zvolna asi 20 minut zapečeme. Podáváme se salátem ze syrové zeleniny.
Jiřulka01. 02. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.