Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zapékané rybí filé se zeleninou a jablky

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 15min
Nutriční hodnoty
1580 kalorií 44.0g cukrů 61.0g tuků 92.0g bílkovin

Příprava

Brambory uvaříme ve slupce, vychladlé oloupeme a na plátky nakrájíme. Vložíme je do vymaštěného pekáčku a na ně klademe na plátky pokrájené filé, zeleninu, jablka, osolíme, zalijeme smetanou, ve které jsme rozšlehali vejce a dáme zapéct.

Bulb Tip k receptu

Zeleninový salát jako příloha je super.


Přidat na Pinterest
Evík

15. 04. 2010, Recept navštíven: 2762x


Přidat recenzi
Přidat komentář
Ajaja
Zeleninka může být různá, dávám i kořenovou (přidávám fotečku), ale je třeba ji výrazněji ochutit.

Ajaja 15. 04. 2010, 17:02

Facebook komentáře