Zapékané rybí filé se zeleninou a jablky

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 15min

Porce


Nutriční hodnoty

1580 kalorií
44.0g cukrů
61.0g tuků
92.0g bílkovin


Příprava

Brambory uvaříme ve slupce, vychladlé oloupeme a na plátky nakrájíme. Vložíme je do vymaštěného pekáčku a na ně klademe na plátky pokrájené filé, zeleninu, jablka, osolíme, zalijeme smetanou, ve které jsme rozšlehali vejce a dáme zapéct.

Tip k receptu

Zeleninový salát jako příloha je super.

přidejte na:
Evík

15. 04. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobre rybie file, využívam roznu zeleninu

majka 28. 01. 2019, 17:33

Přidat komentář
Ajaja
Zeleninka může být různá, dávám i kořenovou (přidávám fotečku), ale je třeba ji výrazněji ochutit.

Ajaja 15. 04. 2010, 17:02