Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zapékané rybí filé se zeleninou a jablky

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 15min , porce

1580 kalorií, 44.0g cukrů, 61.0g tuků, 92.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Brambory uvaříme ve slupce, vychladlé oloupeme a na plátky nakrájíme. Vložíme je do vymaštěného pekáčku a na ně klademe na plátky pokrájené filé, zeleninu, jablka, osolíme, zalijeme smetanou, ve které jsme rozšlehali vejce a dáme zapéct.

Bulb Tip k receptu

Zeleninový salát jako příloha je super.

Evík

15. 04. 2010, Recept navštíven: 2527x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zapékané rybí filé se zeleninou a jablky

Zapékané rybí filé se zeleninou a jablky

Brambory uvaříme ve slupce, vychladlé oloupeme a na plátky nakrájíme. Vložíme je do vymaštěného pekáčku a n...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zapékané rybí filé se zeleninou a jablky Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Ajaja
Zeleninka může být různá, dávám i kořenovou (přidávám fotečku), ale je třeba ji výrazněji ochutit.

Ajaja 15. 04. 2010, 17:02

Facebook komentáře