Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zapékané špagety v domácí omáčce

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1220 kalorií 35.0g cukrů 46.0g tuků 65.0g bílkovin

Příprava

Špagety uvaříme v osolené vodě do poloměkka - asi 5 minut. Mezitím na sádle zpěníme cibuli, přidáme nakrájené papriky, rajčata, houby a hovězí konzervu. Osolíme, opepříme a podusíme, nakonec přidáme majoránku. Uvařené špagety smícháme s maso-zeleninovou směsí a urovnáme do vymazaného a strouhankou vysypaného pekáče. Posypeme strouhaným sýrem a 40 minut zapékáme v troubě při 200°C.


Přidat na Pinterest
pskrob

02. 11. 2009, Recept navštíven: 2698x


Přidat recenzi
Přidat komentář
Angel 666
Dělávám podobně, jen místo masa z konzervy orestuji mleté maso. Stejně, všimli jste si, že ty masové konzervy už nejsou, co bývaly :o)?

Angel 666 02. 11. 2009, 09:14

Robin Bortlík
Od skončení vojny jsou masové konzervy něco, co už do mě nikdo nikdy nedostane. :)

Robin Bortlík 02. 11. 2009, 14:18

Svetlana
robím s čerstvým masom

Svetlana 12. 08. 2016, 20:13

Facebook komentáře