Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zapékané špagety v domácí omáčce

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 0min , porce

1220 kalorií, 35.0g cukrů, 46.0g tuků, 65.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Špagety uvaříme v osolené vodě do poloměkka - asi 5 minut. Mezitím na sádle zpěníme cibuli, přidáme nakrájené papriky, rajčata, houby a hovězí konzervu. Osolíme, opepříme a podusíme, nakonec přidáme majoránku. Uvařené špagety smícháme s maso-zeleninovou směsí a urovnáme do vymazaného a strouhankou vysypaného pekáče. Posypeme strouhaným sýrem a 40 minut zapékáme v troubě při 200°C.

pskrob

02. 11. 2009, Recept navštíven: 2583x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zapékané špagety v domácí omáčce

Zapékané špagety v domácí omáčce

Špagety uvaříme v osolené vodě do poloměkka - asi 5 minut. Mezitím na sádle zpěníme cibuli, přidáme nakráje...

Zapékané špagety

Zapékané špagety

Špagety vhodíme do vroucí osolené vody a vaříme 10-15 minut do měkka. Poté je scedíme a dáme do vysokého pl...

Zapékané špagety II.

Zapékané špagety II.

Zpěníme cibuli, přidáme nakrájené hovězí maso na malé kostičky, zasypeme paprikou, přidáme namočené houby, ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zapékané špagety v domácí omáčce Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Angel 666
Dělávám podobně, jen místo masa z konzervy orestuji mleté maso. Stejně, všimli jste si, že ty masové konzervy už nejsou, co bývaly :o)?

Angel 666 02. 11. 2009, 09:14

Robin Bortlík
Od skončení vojny jsou masové konzervy něco, co už do mě nikdo nikdy nedostane. :)

Robin Bortlík 02. 11. 2009, 14:18

Svetlana
robím s čerstvým masom

Svetlana 12. 08. 2016, 20:13

Facebook komentáře