Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Žárská pochoutka

Žárská pochoutka
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 0min , porce

1912 kalorií, 2.0g cukrů, 61.0g tuků, 205.0g bílkovin

Příprava

Bravčové stehno a pečeň pokrájame na rezance, urestujeme ich spolu s cibuľou, soľou a korením. Zo zemiakov, múky , soli, majoránky, korenia, cesnaku a vajec pripravíme zemiakové placky. Do každej dáme urestované mäso, potom ju stočíme a na jej vrch položíme opečený debrecinský párok.

Bulb Tip k receptu

Tuto pochúťku podávajú na Žiarskom salaši pri Liptovskom Mikuláši.

Jozef

11. 08. 2010, Recept navštíven: 1593x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Žárská pochoutka

Žárská pochoutka

Bravčové stehno a pečeň pokrájame na rezance, urestujeme ich spolu s cibuľou, soľou a korením. Zo zemiako...

Zobrazit všechny podobné recepty k Žárská pochoutka Link-arrow
Thumb.19205

Zeleninový salát s tofu

Salát omyjeme a natrháme na kousky, mrkev oškrábeme a nakrájíme na nudličky, kukuřici, pokud máme mraženou,...

Thumb

Okurkový salát s rajčaty

Oloupeme okurky a nakrouháme na tenké plátky nebo nakrájíme na kostičky. Rajčata omyjeme a nakrájíme na kol...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře