Zdravé škvarky z hlívy
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Hlívu opláchneme, osušíme a nakrájíme na čtverečky. Tuhé nožičky odřízneme a schováme do polévky. Na pánvi rozehřejeme olivový nebo řepkový olej, přisypeme cibuli nakrájenou na drobno a osmažíme do sklovita. Pak přidáme nakrájenou hlívu a opékáme do červena. V polovině smažení osolíme, opepříme, okmínujeme a očesnekujeme. Když máme škvarečky hotové, přesypeme je na ubrousek, aby se odsál přebytečný tuk. Podáváme s pečivem a libovolnou zeleninou.
Tip k receptu
Je to zdravá a dietní svačinka nebo večeře.
Jana Smidži19. 04. 2016
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Svetlana 19. 04. 2016, 11:26

dušanka 20. 04. 2016, 12:03

katka16031 21. 04. 2016, 09:38

Pajunc 21. 04. 2016, 18:31

majka 25. 04. 2016, 09:41

hanka 02. 10. 2016, 16:51

pavlinf 26. 05. 2017, 09:28

palino 21. 08. 2017, 20:28

planeta 26. 12. 2018, 09:26
hanka 10. 08. 2016, 21:00