Žebírko s hříbkovo - smetanovou směsí v alobalu

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
30min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

800 kalorií
0.0g cukrů
34.0g tuků
22.0g bílkovin


Příprava

Kotlety zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a na rozehřátém oleji je opečeme dozlatova. Z výpeku slijeme přebytečný olej, přidáme větší lžičku másla, plátky hříbků, pokapeme je citronovou šťávou, přihodíme šunku nakrájenou na nudličky, zalijeme vínem a krátce podusíme.
Nakonec přilijeme smetanu a směs dobře promícháme.
Na máslem vymazané čtverce alobalu naskládáme plátky brambor, posypeme je nasekanou pažitkou, na brambory položíme opečené kotletky, na maso navrstvíme hříbkovou směs. Alobal dobře uzavřeme, aby nám tekutina neunikla, balíčky naskládáme na plech a v troubě při 200°C pečeme 15 - 20 minut.

přidejte na:
Chybí obrázek

08. 08. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
inšpiratívna recept, vyskúšam

03. 11. 2016, 19:49

Chybí obrázek
jedlo je chuťovo vyborne

23. 12. 2016, 20:40

Chybí obrázek
vyskúšaný recept, chutil vyborne

08. 06. 2017, 11:27

Přidat komentář
Chybí obrázek
NÁDHERA, UŽ SI HO TISKNU

iVETA 02. 02. 2012, 21:19

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.