Žebírko s hříbkovo - smetanovou směsí v alobalu

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
30min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

800 kalorií
0.0g cukrů
34.0g tuků
22.0g bílkovin


Příprava

Kotlety zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a na rozehřátém oleji je opečeme dozlatova. Z výpeku slijeme přebytečný olej, přidáme větší lžičku másla, plátky hříbků, pokapeme je citronovou šťávou, přihodíme šunku nakrájenou na nudličky, zalijeme vínem a krátce podusíme.
Nakonec přilijeme smetanu a směs dobře promícháme.
Na máslem vymazané čtverce alobalu naskládáme plátky brambor, posypeme je nasekanou pažitkou, na brambory položíme opečené kotletky, na maso navrstvíme hříbkovou směs. Alobal dobře uzavřeme, aby nám tekutina neunikla, balíčky naskládáme na plech a v troubě při 200°C pečeme 15 - 20 minut.

přidejte na:
Angel 666

08. 08. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
inšpiratívna recept, vyskúšam
majka 03. 11. 2016, 20:49
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
jedlo je chuťovo vyborne
palino 23. 12. 2016, 21:40
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšaný recept, chutil vyborne
Svetlana 08. 06. 2017, 13:27