Žebírko s hříbkovo - smetanovou směsí v alobalu
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
800
kalorií
0.0g
cukrů
34.0g
tuků
22.0g
bílkovin
Příprava
Kotlety zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a na rozehřátém oleji je opečeme dozlatova. Z výpeku slijeme přebytečný olej, přidáme větší lžičku másla, plátky hříbků, pokapeme je citronovou šťávou, přihodíme šunku nakrájenou na nudličky, zalijeme vínem a krátce podusíme.
Nakonec přilijeme smetanu a směs dobře promícháme.
Na máslem vymazané čtverce alobalu naskládáme plátky brambor, posypeme je nasekanou pažitkou, na brambory položíme opečené kotletky, na maso navrstvíme hříbkovou směs. Alobal dobře uzavřeme, aby nám tekutina neunikla, balíčky naskládáme na plech a v troubě při 200°C pečeme 15 - 20 minut.
08. 08. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.