Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Žebírko s hříbkovo - smetanovou směsí v alobalu

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
800 kalorií 0.0g cukrů 34.0g tuků 22.0g bílkovin

Příprava

Kotlety zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a na rozehřátém oleji je opečeme dozlatova. Z výpeku slijeme přebytečný olej, přidáme větší lžičku másla, plátky hříbků, pokapeme je citronovou šťávou, přihodíme šunku nakrájenou na nudličky, zalijeme vínem a krátce podusíme.
Nakonec přilijeme smetanu a směs dobře promícháme.
Na máslem vymazané čtverce alobalu naskládáme plátky brambor, posypeme je nasekanou pažitkou, na brambory položíme opečené kotletky, na maso navrstvíme hříbkovou směs. Alobal dobře uzavřeme, aby nám tekutina neunikla, balíčky naskládáme na plech a v troubě při 200°C pečeme 15 - 20 minut.


Přidat na Pinterest
Angel 666

08. 08. 2011, Recept navštíven: 2029x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
inšpiratívna recept, vyskúšam

03. 11. 2016, 19:49

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jedlo je chuťovo vyborne

23. 12. 2016, 20:40

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšaný recept, chutil vyborne

08. 06. 2017, 11:27

Přidat komentář
Thumb
NÁDHERA, UŽ SI HO TISKNU

iVETA 02. 02. 2012, 21:19

Facebook komentáře