Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Žebrácká krkovička

Žebrácká krkovička

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 5min
Nutriční hodnoty
2775 kalorií 1.0g cukrů 242.0g tuků 109.0g bílkovin

Příprava

Mäso pokrájame na rezne, naklepeme ich, osolíme, na jednej strane okoreníme a obalíme v múke zmiešanej s kokosom. Na panvici zohrejeme olej, poúkladáme naň rezne nepomučenou stranou, opražíme ich a potom otočíme.
Rezne poukladáme do pekáča tesne vedľa seba pomúčenou stranou hore, potrieme ich popučeným cesnakom a horčicou. Uhorky a syr najemno postrúhame. Na každý rezeň dáme vrstvu uhoriek a zakryjeme ju syrom.

Bulb Tip k receptu

Mäso pečieme pri teplote asi 150°C 30-40 minút. Ak treba, podlievame výpekom. Na každý rezeň môžeme položiť plátok domácej slaninky. Podávame s opečenými zemiakmi a jarným zeleninovým šalátom.


Jozef

16. 01. 2011, Recept navštíven: 2378x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
krkovička pripravená jedninečne

30. 06. 2017, 12:44

Přidat komentář

Facebook komentáře