Žebrácká krkovička
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
2775
kalorií
1.0g
cukrů
242.0g
tuků
109.0g
bílkovin
Příprava
Mäso pokrájame na rezne, naklepeme ich, osolíme, na jednej strane okoreníme a obalíme v múke zmiešanej s kokosom. Na panvici zohrejeme olej, poúkladáme naň rezne nepomučenou stranou, opražíme ich a potom otočíme.
Rezne poukladáme do pekáča tesne vedľa seba pomúčenou stranou hore, potrieme ich popučeným cesnakom a horčicou. Uhorky a syr najemno postrúhame. Na každý rezeň dáme vrstvu uhoriek a zakryjeme ju syrom.
Tip k receptu
Mäso pečieme pri teplote asi 150°C 30-40 minút. Ak treba, podlievame výpekom. Na každý rezeň môžeme položiť plátok domácej slaninky. Podávame s opečenými zemiakmi a jarným zeleninovým šalátom.
Jozef16. 01. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.