Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zelený a bílý chřest s kuřetem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 35min
Nutriční hodnoty
1024 kalorií 0.0g cukrů 33.0g tuků 138.0g bílkovin

Příprava

Oba chřesty oloupeme a zbavíme je dřevnatých konců.
Dáme vařit vodu. Nejprve dáme jen bílý chřest a vaříme ho 3 minuty. Poté přidáme zelený chřest a vaříme ještě dvě minuty.
Poté chřesty vylovíme a zchladíme studenou vodou.
Do vody z chřestů dáme kuřecí maso a vaříme 15 minut.
Mezitím si propláchneme salát a připravíme dresink: vyšleháme olej s hořčicí a citrónovou šťávou.
Na talíře rozdělíme chřest, přidáme maso natrhané vidličkou, salát a přelijeme dresinkem. Osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem.

Bulb Tip k receptu

Chřest volíme půl bílý a půl zelený. Použít můžeme také zbylé vařené kuřecí maso.


Přidat na Pinterest
sonizna

22. 01. 2016, Recept navštíven: 1234x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné jedlo

22. 01. 2016, 11:34

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
s vareným masom je to dobre

22. 01. 2016, 15:19

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšné, chutilo

26. 01. 2016, 10:12

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutne je to

25. 04. 2016, 09:38

Přidat komentář
Svetlana
k varenemu masku velmi dobre

Svetlana 17. 08. 2016, 20:29

Facebook komentáře