Zelený a bílý chřest s kuřetem

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
25min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

1024 kalorií
0.0g cukrů
33.0g tuků
138.0g bílkovin


Příprava

Oba chřesty oloupeme a zbavíme je dřevnatých konců.
Dáme vařit vodu. Nejprve dáme jen bílý chřest a vaříme ho 3 minuty. Poté přidáme zelený chřest a vaříme ještě dvě minuty.
Poté chřesty vylovíme a zchladíme studenou vodou.
Do vody z chřestů dáme kuřecí maso a vaříme 15 minut.
Mezitím si propláchneme salát a připravíme dresink: vyšleháme olej s hořčicí a citrónovou šťávou.
Na talíře rozdělíme chřest, přidáme maso natrhané vidličkou, salát a přelijeme dresinkem. Osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem.

Tip k receptu

Chřest volíme půl bílý a půl zelený. Použít můžeme také zbylé vařené kuřecí maso.

přidejte na:
sonizna

22. 01. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
hanka
chutné jedlo

22. 01. 2016, 11:34

dušanka
s vareným masom je to dobre

22. 01. 2016, 15:19

majka
vyskúšné, chutilo

26. 01. 2016, 10:12

katka16031
velmi chutne je to

25. 04. 2016, 09:38

palino
recept sa mi osvedčil

09. 05. 2019, 18:13

Přidat komentář
Svetlana
k varenemu masku velmi dobre

Svetlana 17. 08. 2016, 20:29

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.