Zelený a bílý chřest s kuřetem
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Oba chřesty oloupeme a zbavíme je dřevnatých konců.
Dáme vařit vodu. Nejprve dáme jen bílý chřest a vaříme ho 3 minuty. Poté přidáme zelený chřest a vaříme ještě dvě minuty.
Poté chřesty vylovíme a zchladíme studenou vodou.
Do vody z chřestů dáme kuřecí maso a vaříme 15 minut.
Mezitím si propláchneme salát a připravíme dresink: vyšleháme olej s hořčicí a citrónovou šťávou.
Na talíře rozdělíme chřest, přidáme maso natrhané vidličkou, salát a přelijeme dresinkem. Osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem.
Tip k receptu
Chřest volíme půl bílý a půl zelený. Použít můžeme také zbylé vařené kuřecí maso.
sonizna22. 01. 2016
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi
hanka 22. 01. 2016, 11:34

dušanka 22. 01. 2016, 15:19

majka 26. 01. 2016, 10:12

katka16031 25. 04. 2016, 09:38

palino 09. 05. 2019, 18:13
Svetlana 17. 08. 2016, 20:29