Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zelné karbanátky

Zelné karbanátky
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 35min
Celkový čas: 45min , porce

260 kalorií, 1.0g cukrů, 6.0g tuků, 12.0g bílkovin

Příprava

Vařené zelí nasekáme nebo pomeleme s cibulí, česnekem a houskou. Poté osolíme a okořeníme, přidáme vejce a dobře promícháme. Z hmoty vytváříme karbanátky, které obalujeme v mouce, vejci a strouhance. Poté smažíme na rozpáleném tuku.

Kateřina Růžičková

20. 08. 2013, Recept navštíven: 888x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zelné karbanátky

Zelné karbanátky

Vařené zelí nasekáme nebo pomeleme s cibulí, česnekem a houskou. Poté osolíme a okořeníme, přidáme vejce a ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zelné karbanátky Link-arrow

Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělám je a přidávám tam ještě klobásku

22. 12. 2014, 08:44

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robievam podobné a chutia

16. 12. 2015, 11:03

Přidat komentář

Facebook komentáře