Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Zelné karbanátky

Zelné karbanátky

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 45min
Nutriční hodnoty
260 kalorií 1.0g cukrů 6.0g tuků 12.0g bílkovin

Příprava

Vařené zelí nasekáme nebo pomeleme s cibulí, česnekem a houskou. Poté osolíme a okořeníme, přidáme vejce a dobře promícháme. Z hmoty vytváříme karbanátky, které obalujeme v mouce, vejci a strouhance. Poté smažíme na rozpáleném tuku.


Kateřina Růžičková

20. 08. 2013, Recept navštíven: 1035x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělám je a přidávám tam ještě klobásku

22. 12. 2014, 08:44

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robievam podobné a chutia

16. 12. 2015, 11:03

Přidat komentář

Facebook komentáře