Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zelné karbanátky

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 45min
Nutriční hodnoty
260 kalorií 1.0g cukrů 6.0g tuků 12.0g bílkovin

Příprava

Vařené zelí nasekáme nebo pomeleme s cibulí, česnekem a houskou. Poté osolíme a okořeníme, přidáme vejce a dobře promícháme. Z hmoty vytváříme karbanátky, které obalujeme v mouce, vejci a strouhance. Poté smažíme na rozpáleném tuku.


Přidat na Pinterest
Kateřina Růžičková

20. 08. 2013, Recept navštíven: 1322x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělám je a přidávám tam ještě klobásku

22. 12. 2014, 08:44

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robievam podobné a chutia

16. 12. 2015, 11:03

Přidat komentář

Facebook komentáře