Karbanátky z hlívy ústřičné

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
30min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

2904 kalorií
9.0g cukrů
211.0g tuků
51.0g bílkovin


Příprava

Omytou hlívu si nakrájíme a zhruba 25 minut dusíme. Pak ji zcedíme a umeleme na masovém strojku. K houbám přidáme dva namočené a rozmačkané housky, na tuku osmaženou cibuli, vejce, utřený česnek se solí, majoránku a pepř. Podle potřeby zahustíme strouhankou.
Připravíme si malé bochánky, které obalíme ve strouhance a na oleji smažíme dozlatova.

přidejte na:
planeta

21. 02. 2014

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Karbanátky dělám různé, ale z hlívy ještě ne.

heladon 10. 11. 2014, 08:13

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
robievam taketo karbonátky sú vyborné

Svetlana 21. 11. 2015, 16:01

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšané a chutnalo

katka16031 10. 12. 2015, 11:05

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutné karbonátky

majka 15. 12. 2015, 15:48

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
hlivove karbonatky nam velmi chutili

palino 26. 05. 2017, 15:52

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
ak budem mať hlivu určite vyskúšam tieto karbonátky

hanka 12. 06. 2017, 11:05

Přidat komentář