Ančovičkový salát s kapary
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
5min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
604
kalorií
0.0g
cukrů
73.0g
tuků
97.0g
bílkovin
Příprava
Připravíme si zálivku: z citrónu nastrouháme kůru a smícháme ji s olivovým olejem a dvěma lžícemi citrónové šťávy. Osolíme a opepříme.
Chléb nakrájíme na kostičky a opečeme dozlatova.
Ledový salát natrháme a rozdělíme do talířů spolu s bazalkou, kapary a ančovičkami.
Podáváme posypané tymiánem s chlebovými krutony.
Tip k receptu
Lepší zde bude použít nějaký vícezrnný chléb.
sonizna21. 01. 2016
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.