Asijský kuřecí salát

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
5min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

990 kalorií
0.0g cukrů
50.0g tuků
119.0g bílkovin


Příprava

Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a smažíme na oleji dozlatova. Zelí nakrouháme, mrkev nastrouháme najemno nebo nakrájíme na tenké nudličky, jarní cibulku nakrájíme diagonálně na plátky. Chilli papričku a koriandr nasekáme najemno. Smícháme dohromady. Arašídy opečeme nasucho v pánvi. Nyní připravíme dresink. Sezamový olej vyšleháme s omáčkou Hoisin. Zeleninu rozdělíme na talíře, poklademe masem a opečenými arašídy a přelijeme dresinkem.

Tip k receptu

Nízkokalorické a rychlé jídlo, hotové během 25 minut.

přidejte na:
sonizna

26. 08. 2015

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chutne zdrave jedlo

katka16031 18. 09. 2015, 20:15

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
len kde zohnať tu omáčku

hanka 02. 01. 2016, 12:49

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobre by bolo vyskúšať, je to zaujímavé

majka 25. 05. 2016, 09:31

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi dobre

palino 23. 10. 2016, 20:07

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
netradičný chutný kurací šalát

dušanka 03. 09. 2019, 19:38

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Omáčku Hoisin koupíte v obchodě Marks & Spencer

Vlasta 01. 04. 2017, 18:40