Bombajské brambory s fazolkami

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

1220 kalorií
0.0g cukrů
96.0g tuků
7.0g bílkovin


Příprava

Brambory uvaříme, nejlépe den předem.
Na oleji osmažíme hořčičná semínká, kurkumu a nasekané chilli papričky.
Poté vmícháme na kousky nakrájené brambory a smažíme 5 minut.
Odstavíme z ohně, přikryjeme poklicí a necháme dojít.
Fazolky spaříme v horké vodě, pak rychle zchladíme a osmažíme na másle.
Dosolíme.
Brambory podáváme s fazolkami posypané koriandrem jako hlavní chod či přílohu.

Tip k receptu

V originálním receptu se místo zelených fazolek používají hadí (neboli špagetové) fazole, které jsou delší než klasické zelené fazolky, ale jejich použití je stejné.

přidejte na:
sonizna

15. 09. 2015

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
zdravé a výdatné jedlo
majka 15. 09. 2015, 15:04
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutné a zdravé
katka16031 15. 09. 2015, 20:06
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
sluila som a bolo dobre
Svetlana 07. 10. 2015, 12:21
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
ozaj dobre zemiaky s fazulkami
palino 04. 11. 2015, 11:53
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vynikajuce
hanka 06. 11. 2015, 21:56
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
k fazolkám vždy používám trochu saturejky
Přidané ingredience: saturejka
planeta 07. 03. 2016, 18:38