Bombajské brambory s fazolkami

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

1220 kalorií
0.0g cukrů
96.0g tuků
7.0g bílkovin


Příprava

Brambory uvaříme, nejlépe den předem.
Na oleji osmažíme hořčičná semínká, kurkumu a nasekané chilli papričky.
Poté vmícháme na kousky nakrájené brambory a smažíme 5 minut.
Odstavíme z ohně, přikryjeme poklicí a necháme dojít.
Fazolky spaříme v horké vodě, pak rychle zchladíme a osmažíme na másle.
Dosolíme.
Brambory podáváme s fazolkami posypané koriandrem jako hlavní chod či přílohu.

Tip k receptu

V originálním receptu se místo zelených fazolek používají hadí (neboli špagetové) fazole, které jsou delší než klasické zelené fazolky, ale jejich použití je stejné.

přidejte na:
sonizna

15. 09. 2015

Další recepty


Přidat recenzi
majka
zdravé a výdatné jedlo

15. 09. 2015, 13:04

katka16031
chutné a zdravé

15. 09. 2015, 18:06

Svetlana
sluila som a bolo dobre

07. 10. 2015, 10:21

palino
ozaj dobre zemiaky s fazulkami

04. 11. 2015, 10:53

hanka
vynikajuce

06. 11. 2015, 20:56

planeta
k fazolkám vždy používám trochu saturejky
Přidané ingredience: saturejka

07. 03. 2016, 17:38

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.