Bombajské brambory s fazolkami
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
1220
kalorií
0.0g
cukrů
96.0g
tuků
7.0g
bílkovin
Příprava
Brambory uvaříme, nejlépe den předem.
Na oleji osmažíme hořčičná semínká, kurkumu a nasekané chilli papričky.
Poté vmícháme na kousky nakrájené brambory a smažíme 5 minut.
Odstavíme z ohně, přikryjeme poklicí a necháme dojít.
Fazolky spaříme v horké vodě, pak rychle zchladíme a osmažíme na másle.
Dosolíme.
Brambory podáváme s fazolkami posypané koriandrem jako hlavní chod či přílohu.
Tip k receptu
V originálním receptu se místo zelených fazolek používají hadí (neboli špagetové) fazole, které jsou delší než klasické zelené fazolky, ale jejich použití je stejné.
sonizna15. 09. 2015
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: saturejka
planeta 07. 03. 2016, 18:38
© 2024, Railsformers s.r.o.