Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bombajské brambory s fazolkami

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
1220 kalorií 0.0g cukrů 96.0g tuků 7.0g bílkovin

Příprava

Brambory uvaříme, nejlépe den předem.
Na oleji osmažíme hořčičná semínká, kurkumu a nasekané chilli papričky.
Poté vmícháme na kousky nakrájené brambory a smažíme 5 minut.
Odstavíme z ohně, přikryjeme poklicí a necháme dojít.
Fazolky spaříme v horké vodě, pak rychle zchladíme a osmažíme na másle.
Dosolíme.
Brambory podáváme s fazolkami posypané koriandrem jako hlavní chod či přílohu.

Bulb Tip k receptu

V originálním receptu se místo zelených fazolek používají hadí (neboli špagetové) fazole, které jsou delší než klasické zelené fazolky, ale jejich použití je stejné.


Přidat na Pinterest
sonizna

15. 09. 2015, Recept navštíven: 1017x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zdravé a výdatné jedlo

15. 09. 2015, 13:04

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné a zdravé

15. 09. 2015, 18:06

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
sluila som a bolo dobre

07. 10. 2015, 10:21

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ozaj dobre zemiaky s fazulkami

04. 11. 2015, 10:53

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuce

06. 11. 2015, 20:56

planeta
Restaurant_star
k fazolkám vždy používám trochu saturejky
Přidané ingredience: saturejka

07. 03. 2016, 17:38

Přidat komentář

Facebook komentáře