Bombajské brambory s fazolkami
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Brambory uvaříme, nejlépe den předem.
Na oleji osmažíme hořčičná semínká, kurkumu a nasekané chilli papričky.
Poté vmícháme na kousky nakrájené brambory a smažíme 5 minut.
Odstavíme z ohně, přikryjeme poklicí a necháme dojít.
Fazolky spaříme v horké vodě, pak rychle zchladíme a osmažíme na másle.
Dosolíme.
Brambory podáváme s fazolkami posypané koriandrem jako hlavní chod či přílohu.
Tip k receptu
V originálním receptu se místo zelených fazolek používají hadí (neboli špagetové) fazole, které jsou delší než klasické zelené fazolky, ale jejich použití je stejné.
sonizna15. 09. 2015
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
majka 15. 09. 2015, 13:04

katka16031 15. 09. 2015, 18:06

Svetlana 07. 10. 2015, 10:21

palino 04. 11. 2015, 10:53

hanka 06. 11. 2015, 20:56

Přidané ingredience: saturejka
planeta 07. 03. 2016, 17:38