Bramborová frittata se zeleninou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

1080 kalorií
2.0g cukrů
63.0g tuků
46.0g bílkovin


Příprava

Brambory si předvaříme 15 minut den předem (ve slupce). Druhý den je potom nakrájíme na plátky.
Pečící formu vymažeme olejem a naskládáme první vrstvu brambor. Osolíme a opepříme je. Na to dáme na kolečka nakrájenou papriku a cibuli, hrášek, květák rozebraný na růžičky a poté opět vrstvu brambor. Pokračujeme do spotřebování surovin – horní vrstvu by měly tvořit brambory.
Vajíčka rozšleháme a přelijeme tím brambory. Pečeme 20 minut na 180 °C.
Podáváme posypané libečkem.

Tip k receptu

Kdo chce může přidat i nějaké to maso – klobásu, šunku, slaninu…

přidejte na:
sonizna

11. 02. 2016

Další recepty

Mohlo by vás zajímat


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
pridavam šunku
Přidané ingredience: šunka
katka16031 11. 02. 2016, 13:05
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
celkom dobre a jednoduché
majka 16. 02. 2016, 13:50
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
šunka je v tom super
palino 24. 10. 2016, 11:15