Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bramborová frittata se zeleninou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
1080 kalorií 2.0g cukrů 63.0g tuků 46.0g bílkovin

Příprava

Brambory si předvaříme 15 minut den předem (ve slupce). Druhý den je potom nakrájíme na plátky.
Pečící formu vymažeme olejem a naskládáme první vrstvu brambor. Osolíme a opepříme je. Na to dáme na kolečka nakrájenou papriku a cibuli, hrášek, květák rozebraný na růžičky a poté opět vrstvu brambor. Pokračujeme do spotřebování surovin – horní vrstvu by měly tvořit brambory.
Vajíčka rozšleháme a přelijeme tím brambory. Pečeme 20 minut na 180 °C.
Podáváme posypané libečkem.

Bulb Tip k receptu

Kdo chce může přidat i nějaké to maso – klobásu, šunku, slaninu…


Přidat na Pinterest
sonizna

11. 02. 2016, Recept navštíven: 939x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pridavam šunku
Přidané ingredience: šunka

11. 02. 2016, 12:05

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobre a jednoduché

16. 02. 2016, 12:50

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
šunka je v tom super

24. 10. 2016, 09:15

Přidat komentář

Facebook komentáře