Bramborová frittata se zeleninou

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

1080 kalorií
2.0g cukrů
63.0g tuků
46.0g bílkovin


Příprava

Brambory si předvaříme 15 minut den předem (ve slupce). Druhý den je potom nakrájíme na plátky.
Pečící formu vymažeme olejem a naskládáme první vrstvu brambor. Osolíme a opepříme je. Na to dáme na kolečka nakrájenou papriku a cibuli, hrášek, květák rozebraný na růžičky a poté opět vrstvu brambor. Pokračujeme do spotřebování surovin – horní vrstvu by měly tvořit brambory.
Vajíčka rozšleháme a přelijeme tím brambory. Pečeme 20 minut na 180 °C.
Podáváme posypané libečkem.

Tip k receptu

Kdo chce může přidat i nějaké to maso – klobásu, šunku, slaninu…

přidejte na:
Chybí obrázek

11. 02. 2016

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
pridavam šunku
Přidané ingredience: šunka

11. 02. 2016, 12:05

Chybí obrázek
celkom dobre a jednoduché

16. 02. 2016, 12:50

Chybí obrázek
šunka je v tom super

24. 10. 2016, 09:15

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.