Bramborová frittata se zeleninou
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
1080
kalorií
2.0g
cukrů
63.0g
tuků
46.0g
bílkovin
Příprava
Brambory si předvaříme 15 minut den předem (ve slupce). Druhý den je potom nakrájíme na plátky.
Pečící formu vymažeme olejem a naskládáme první vrstvu brambor. Osolíme a opepříme je. Na to dáme na kolečka nakrájenou papriku a cibuli, hrášek, květák rozebraný na růžičky a poté opět vrstvu brambor. Pokračujeme do spotřebování surovin – horní vrstvu by měly tvořit brambory.
Vajíčka rozšleháme a přelijeme tím brambory. Pečeme 20 minut na 180 °C.
Podáváme posypané libečkem.
Tip k receptu
Kdo chce může přidat i nějaké to maso – klobásu, šunku, slaninu…
sonizna11. 02. 2016
Další recepty
Mohlo by vás zajímat
© 2024, Railsformers s.r.o.