Bramborová kaše zapečená s mletým masem
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
1728
kalorií
0.0g
cukrů
90.0g
tuků
120.0g
bílkovin
Příprava
Brambory uvaříme ve slané vodě a ušťoucháme s máslem. Dle chuti dosolíme. Na pánvi zahřejeme olej a orestujeme cibulku. Přidáme mleté maso a petželku, nastrouhanou trošku muškátového oříšku a sůl. Mezitím si rozehřejeme troubu na 200°C a do vymazané misky dáme maso a na to kaši. Vrch posypeme sýrem smíchaným se strouhankou. Zbylé máslo můžeme rozdrobit nebo nakrájet na tenoulinké plátky na sýr. Pečeme dozlatova.
Vera09. 06. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.