Bramborová kaše zapečená s mletým masem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
20min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

1728 kalorií
0.0g cukrů
90.0g tuků
120.0g bílkovin


Příprava

Brambory uvaříme ve slané vodě a ušťoucháme s máslem. Dle chuti dosolíme. Na pánvi zahřejeme olej a orestujeme cibulku. Přidáme mleté maso a petželku, nastrouhanou trošku muškátového oříšku a sůl. Mezitím si rozehřejeme troubu na 200°C a do vymazané misky dáme maso a na to kaši. Vrch posypeme sýrem smíchaným se strouhankou. Zbylé máslo můžeme rozdrobit nebo nakrájet na tenoulinké plátky na sýr. Pečeme dozlatova.

přidejte na:
Vera

09. 06. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
My tedy dáváme na toto množství masa asi kilo brambor, jsme asi větší jedlíci, 125g brambor na porci, to je pro nás nic :)
slavuska 25. 12. 2012, 19:07
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyzera velmi dobre
majka 04. 12. 2016, 21:18
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutný recept
palino 17. 10. 2017, 15:45