Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bramborová kaše zapečená s mletým masem

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
1728 kalorií 0.0g cukrů 90.0g tuků 120.0g bílkovin

Příprava

Brambory uvaříme ve slané vodě a ušťoucháme s máslem. Dle chuti dosolíme. Na pánvi zahřejeme olej a orestujeme cibulku. Přidáme mleté maso a petželku, nastrouhanou trošku muškátového oříšku a sůl. Mezitím si rozehřejeme troubu na 200°C a do vymazané misky dáme maso a na to kaši. Vrch posypeme sýrem smíchaným se strouhankou. Zbylé máslo můžeme rozdrobit nebo nakrájet na tenoulinké plátky na sýr. Pečeme dozlatova.


Přidat na Pinterest
Vera

09. 06. 2011, Recept navštíven: 6659x


Přidat recenzi
slavuska
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
My tedy dáváme na toto množství masa asi kilo brambor, jsme asi větší jedlíci, 125g brambor na porci, to je pro nás nic :)

25. 12. 2012, 18:07

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzera velmi dobre

04. 12. 2016, 20:18

Přidat komentář
Thumb
Můžu se zeptat kolik má toto jídlo přibližně kcal na jednu porci?

K. 15. 07. 2012, 13:23

Facebook komentáře