Bramborové gnocchi s pancettou

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
20min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

2048 kalorií
7.0g cukrů
59.0g tuků
72.0g bílkovin


Příprava

Brambory uvaříme den předem. Poté je rozmačkáme, smícháme s moukou, vejci a solí a vypracujeme těsto. Z těsta vypracujeme dlouhý váleček, který si nakrájíme na noky velké podle chuti. Vaříme je v osolené vodě dokud nevyplavou.
Pancettu nakrájíme na kostičky a opečeme je na olivovém oleji. Přidáme utřený česnek, chvíli restujeme a přidáme i rajčata. Prohřejeme.
Gnocchi zalijeme omáčkou, posypeme parmezánem, rukolou a pažitkou. Podáváme.

Tip k receptu

Můžeme také použít kupované gnocchi, ale domácí jsou domácí...
Pokud chceme, můžeme si je i zamrazit napříště.

přidejte na:
sonizna

25. 01. 2016

Podobné recepty


Přidat recenzi
majka
chutný recept

28. 01. 2016, 14:37

katka16031
vyskúšam

25. 04. 2016, 09:38

Přidat komentář
Svetlana
velmi dobré

Svetlana 17. 08. 2016, 20:28

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.