Bramborové gnocchi s pancettou
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
2048
kalorií
7.0g
cukrů
59.0g
tuků
72.0g
bílkovin
Příprava
Brambory uvaříme den předem. Poté je rozmačkáme, smícháme s moukou, vejci a solí a vypracujeme těsto. Z těsta vypracujeme dlouhý váleček, který si nakrájíme na noky velké podle chuti. Vaříme je v osolené vodě dokud nevyplavou.
Pancettu nakrájíme na kostičky a opečeme je na olivovém oleji. Přidáme utřený česnek, chvíli restujeme a přidáme i rajčata. Prohřejeme.
Gnocchi zalijeme omáčkou, posypeme parmezánem, rukolou a pažitkou. Podáváme.
Tip k receptu
Můžeme také použít kupované gnocchi, ale domácí jsou domácí...
Pokud chceme, můžeme si je i zamrazit napříště.
25. 01. 2016
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.