Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Bramborové gnocchi s pancettou

Bramborové gnocchi s pancettou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
2048 kalorií 7.0g cukrů 59.0g tuků 72.0g bílkovin

Příprava

Brambory uvaříme den předem. Poté je rozmačkáme, smícháme s moukou, vejci a solí a vypracujeme těsto. Z těsta vypracujeme dlouhý váleček, který si nakrájíme na noky velké podle chuti. Vaříme je v osolené vodě dokud nevyplavou.
Pancettu nakrájíme na kostičky a opečeme je na olivovém oleji. Přidáme utřený česnek, chvíli restujeme a přidáme i rajčata. Prohřejeme.
Gnocchi zalijeme omáčkou, posypeme parmezánem, rukolou a pažitkou. Podáváme.

Bulb Tip k receptu

Můžeme také použít kupované gnocchi, ale domácí jsou domácí...
Pokud chceme, můžeme si je i zamrazit napříště.


sonizna

25. 01. 2016, Recept navštíven: 595x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

28. 01. 2016, 14:37

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

25. 04. 2016, 09:38

Přidat komentář
Svetlana
velmi dobré

Svetlana 17. 08. 2016, 20:28

Facebook komentáře