Bramborové gnocchi s pancettou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
20min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

2048 kalorií
7.0g cukrů
59.0g tuků
72.0g bílkovin


Příprava

Brambory uvaříme den předem. Poté je rozmačkáme, smícháme s moukou, vejci a solí a vypracujeme těsto. Z těsta vypracujeme dlouhý váleček, který si nakrájíme na noky velké podle chuti. Vaříme je v osolené vodě dokud nevyplavou.
Pancettu nakrájíme na kostičky a opečeme je na olivovém oleji. Přidáme utřený česnek, chvíli restujeme a přidáme i rajčata. Prohřejeme.
Gnocchi zalijeme omáčkou, posypeme parmezánem, rukolou a pažitkou. Podáváme.

Tip k receptu

Můžeme také použít kupované gnocchi, ale domácí jsou domácí...
Pokud chceme, můžeme si je i zamrazit napříště.

přidejte na:
sonizna

25. 01. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutný recept
majka 28. 01. 2016, 15:37
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyskúšam
katka16031 25. 04. 2016, 11:38