Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bramborový guláš s hovězím a fazolemi

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 20min 1h 30min
Nutriční hodnoty
1028 kalorií 0.0g cukrů 28.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Hovězí maso (přední, zadní) omyjeme a nakrájíme na malé kostičky. Na oleji usmažíme cibuli do růžova, přidáme nakrájené maso a opečeme. Přidáme sůl, pepř, kmín, česnek nakrájený na plátky a nakonec 3 zarovnané lžičky uzené papriky. Promícháme a ihned podlijeme vodou. Přiklopíme poklicí a za občasného zamíchání a podlévání vodou dusíme do měkka. Přidáme oškrábané, omyté a na kostky nakrájené brambory a dusíme téměř do měkka. V troše studené vody rozmícháme hladkou mouku, guláš zahustíme a provaříme. Dochutíme solí, vmícháme fazole, necháme přejít varem a přidáme petrželku. Promícháme, odstavíme a podáváme.

Bulb Tip k receptu

Hustotu guláše upravíme podle chuti.


Přidat na Pinterest
JanaB

09. 05. 2012, Recept navštíven: 2330x


Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Doma děláme jen čistě bramborový guláš, takže jsem se trochu obávala těch fazolek, ale nemá to chybu, je to sice dost hustčí guláš, ale výborný.

28. 09. 2012, 20:25

planeta
Restaurant_star
s fazolkama je guláš moc dobrý, já ještě přidávám sušený drcený libeček
Přidané ingredience: liběček

25. 01. 2014, 10:40

Přidat komentář

Facebook komentáře