Bramborový guláš s hovězím a fazolemi
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Hovězí maso (přední, zadní) omyjeme a nakrájíme na malé kostičky. Na oleji usmažíme cibuli do růžova, přidáme nakrájené maso a opečeme. Přidáme sůl, pepř, kmín, česnek nakrájený na plátky a nakonec 3 zarovnané lžičky uzené papriky. Promícháme a ihned podlijeme vodou. Přiklopíme poklicí a za občasného zamíchání a podlévání vodou dusíme do měkka. Přidáme oškrábané, omyté a na kostky nakrájené brambory a dusíme téměř do měkka. V troše studené vody rozmícháme hladkou mouku, guláš zahustíme a provaříme. Dochutíme solí, vmícháme fazole, necháme přejít varem a přidáme petrželku. Promícháme, odstavíme a podáváme.
Tip k receptu
Hustotu guláše upravíme podle chuti.
JanaB09. 05. 2012
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Lucie 28. 09. 2012, 20:25

Přidané ingredience: liběček
planeta 25. 01. 2014, 10:40

Svetlana 10. 10. 2019, 12:52

katka16031 21. 10. 2019, 20:24

hanka 05. 12. 2019, 21:04