Bramborový guláš s hovězím a fazolemi

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
1h 20min

Celkový čas

1h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

1028 kalorií
0.0g cukrů
28.0g tuků
2.0g bílkovin


Příprava

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Hovězí maso (přední, zadní) omyjeme a nakrájíme na malé kostičky. Na oleji usmažíme cibuli do růžova, přidáme nakrájené maso a opečeme. Přidáme sůl, pepř, kmín, česnek nakrájený na plátky a nakonec 3 zarovnané lžičky uzené papriky. Promícháme a ihned podlijeme vodou. Přiklopíme poklicí a za občasného zamíchání a podlévání vodou dusíme do měkka. Přidáme oškrábané, omyté a na kostky nakrájené brambory a dusíme téměř do měkka. V troše studené vody rozmícháme hladkou mouku, guláš zahustíme a provaříme. Dochutíme solí, vmícháme fazole, necháme přejít varem a přidáme petrželku. Promícháme, odstavíme a podáváme.

Tip k receptu

Hustotu guláše upravíme podle chuti.

přidejte na:
JanaB

09. 05. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Doma děláme jen čistě bramborový guláš, takže jsem se trochu obávala těch fazolek, ale nemá to chybu, je to sice dost hustčí guláš, ale výborný.

28. 09. 2012, 20:25

Chybí obrázek
s fazolkama je guláš moc dobrý, já ještě přidávám sušený drcený libeček
Přidané ingredience: liběček

25. 01. 2014, 10:40

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.