Bramborový guláš s hovězím a fazolemi
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
1h 20min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
1028
kalorií
0.0g
cukrů
28.0g
tuků
2.0g
bílkovin
Příprava
Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Hovězí maso (přední, zadní) omyjeme a nakrájíme na malé kostičky. Na oleji usmažíme cibuli do růžova, přidáme nakrájené maso a opečeme. Přidáme sůl, pepř, kmín, česnek nakrájený na plátky a nakonec 3 zarovnané lžičky uzené papriky. Promícháme a ihned podlijeme vodou. Přiklopíme poklicí a za občasného zamíchání a podlévání vodou dusíme do měkka. Přidáme oškrábané, omyté a na kostky nakrájené brambory a dusíme téměř do měkka. V troše studené vody rozmícháme hladkou mouku, guláš zahustíme a provaříme. Dochutíme solí, vmícháme fazole, necháme přejít varem a přidáme petrželku. Promícháme, odstavíme a podáváme.
Tip k receptu
Hustotu guláše upravíme podle chuti.
JanaB09. 05. 2012
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.