Bramborový paprikáš
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
40min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
1200
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
25.0g
bílkovin
Příprava
Zemiaky očistíme a pokrájame na kocky. Na oleji opražíme cibuľu pokrájanú na drobno, pridáme mletú červenú papriku, soľ, bobkový list, cesnak a zemiaky. Podlejeme trochou vriacej vody a dusíme do mäkka. Počas dusenia pridáme lečo. Nakoniec pridáme smotanu rozmiešanú s múkou a chvíľu povaríme. Uvarené posypeme posekanou petržlenovou vňaťou.
Tip k receptu
Chuť paprikaše môžeme vylepšiť, keď súčasne s lečom pridáme dve na kolieska pokrájané domáce klobásky.
Jozef06. 08. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.