Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Bramborový paprikáš

Bramborový paprikáš

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 50min
Nutriční hodnoty
1200 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 25.0g bílkovin

Příprava

Zemiaky očistíme a pokrájame na kocky. Na oleji opražíme cibuľu pokrájanú na drobno, pridáme mletú červenú papriku, soľ, bobkový list, cesnak a zemiaky. Podlejeme trochou vriacej vody a dusíme do mäkka. Počas dusenia pridáme lečo. Nakoniec pridáme smotanu rozmiešanú s múkou a chvíľu povaríme. Uvarené posypeme posekanou petržlenovou vňaťou.

Bulb Tip k receptu

Chuť paprikaše môžeme vylepšiť, keď súčasne s lečom pridáme dve na kolieska pokrájané domáce klobásky.


Jozef

06. 08. 2010, Recept navštíven: 2347x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
paprikáš je výborný

09. 02. 2017, 21:25

Přidat komentář

Facebook komentáře