Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Bramborový tatarský biftek

Bramborový tatarský biftek

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 30min
Nutriční hodnoty
328 kalorií 8.0g cukrů 20.0g tuků 10.0g bílkovin

Příprava

Brambory uvaříme ve slupce. Necháme je vychladnout, poté je nastrouháme na jemném struhadle, přidáme najemno nakrájenou cibuli, rozmačkaný česnek, worcester, kečup, vejce a olej, osolíme a opepříme a důkladně utřeme. Podáváme na topinkách.


Evík

16. 09. 2010, Recept navštíven: 2043x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
biftek zemiakový veľmi dobrý

05. 07. 2017, 19:35

Přidat komentář

Facebook komentáře