Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Brokolice v bylinkovo - pivním těstíčku

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 40min , porce

272 kalorií, 0.0g cukrů, 1.0g tuků, 7.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Brokolici rozebereme na jednotlivé růžičky a povaříme malou chvíli ne příliš doměkka v mírně osolené vodě. Necháme vychladnout.
V misce rozšleháme žloutek s pivem, přidáme nasekané bylinky a tolik mouky, aby vzniklo středně husté těstíčko, osolíme ho a opepříme. Nakonec do těstíčka lehce vmícháme tuhý sníh z bílku.
Do těstíčka namáčíme povařené růžičky brokolice a smažíme je v rozehřátém oleji ze všech stran dozlatova.

Bulb Tip k receptu

Takto můžeme připravit i květák nebo kapustové listy.

Angel 666

02. 02. 2011, Recept navštíven: 2446x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Brokolice v sýrové omáčce

Brokolice v sýrové omáčce

Brokolici zbavíme spodní části a rozřežeme na jednotlivé košťály (hlavičky), které dáme vařit do osolené vo...

Brokolice v bylinkovo - pivním těstíčku

Brokolice v bylinkovo - pivním těstíčku

Brokolici rozebereme na jednotlivé růžičky a povaříme malou chvíli ne příliš doměkka v mírně osolené vodě. ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Brokolice v bylinkovo - pivním těstíčku Link-arrow

Přidat recenzi
slavuska
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborné těstíčko..jen to musím opravdu smažit na pánvi, a ne ve friťáku..olje byl na vyhozní :-D

25. 12. 2012, 22:09

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
na obaľovanie jedinečne cestíčko, velmi jemne

01. 11. 2016, 14:35

Přidat komentář
Jozef
Tak to cestičke je výborne, obaľoval som v ňom ryby.Boli také ľahučké.Ďakujem.Jozef.

Jozef 05. 02. 2011, 14:08

Angel 666
Výborný nápad vyzkoušet i něco jiného v tomhle těstíčku. Jsem ráda, že Vám chutnalo :o).

Angel 666 07. 02. 2011, 23:26

Facebook komentáře