Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Brukvové zelí

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 40min , porce

65 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 2.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Nastrouhanou brukev osmahneme na zpěněné cibulce s kmínem, osolíme, okořeníme, podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Před koncem dušení okyselíme, popř. přisladíme.

Kateřina Růžičková

17. 07. 2013, Recept navštíven: 1368x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Brukvové zelí

Brukvové zelí

Nastrouhanou brukev osmahneme na zpěněné cibulce s kmínem, osolíme, okořeníme, podlijeme vývarem a dusíme d...

Zobrazit všechny podobné recepty k Brukvové zelí Link-arrow

Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Že se dá z brukve udělat i zelí, čtu po prve

10. 01. 2015, 09:19

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tak toto nepoznám

28. 11. 2015, 13:50

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ked budem mat suroviny určite to vyskúšam

29. 11. 2015, 17:28

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
toto určite nebudem skúšať

18. 12. 2015, 16:31

Thumb
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
toto zelí vařím už přes 20 let a nechápu, jak to někdo nemůže znát. Je mnohem lepší, než hlávkové. A Hance vzkazuji ať nejdřív ochutná a potom píše recenze- o tom recenze jsou.......

Larry 18. 12. 2015, 20:32

Marcianto
Restaurant_star
Souhlasím s Larrym, spousta lidí tady píše recenze jen na základě toho, že si přečtou recept, ne že by si ho zkusili uvařit a ochutnali.

18. 12. 2015, 23:11

Přidat komentář

Facebook komentáře