Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Brukvové zelí

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
65 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Nastrouhanou brukev osmahneme na zpěněné cibulce s kmínem, osolíme, okořeníme, podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Před koncem dušení okyselíme, popř. přisladíme.


Přidat na Pinterest
Kateřina Růžičková

17. 07. 2013, Recept navštíven: 1583x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Že se dá z brukve udělat i zelí, čtu po prve

10. 01. 2015, 09:19

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tak toto nepoznám

28. 11. 2015, 13:50

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ked budem mat suroviny určite to vyskúšam

29. 11. 2015, 17:28

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
toto určite nebudem skúšať

18. 12. 2015, 16:31

Thumb
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
toto zelí vařím už přes 20 let a nechápu, jak to někdo nemůže znát. Je mnohem lepší, než hlávkové. A Hance vzkazuji ať nejdřív ochutná a potom píše recenze- o tom recenze jsou.......

Larry 18. 12. 2015, 20:32

Marcianto
Restaurant_star
Souhlasím s Larrym, spousta lidí tady píše recenze jen na základě toho, že si přečtou recept, ne že by si ho zkusili uvařit a ochutnali.

18. 12. 2015, 23:11

Přidat komentář

Facebook komentáře