Chybějící obrázek

Candát a la diplomat

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
30min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

1396 kalorií
0.0g cukrů
43.0g tuků
153.0g bílkovin


Příprava

Rybu očistíme, stiahneme z nej kožu, vypitveme, mäso zbavíme chrbtice a kostí, umyjeme, dáme na maslom vymastený pekáč a zalejeme bielym vínom a vývarom z rybacích kosti(spolu asi 300ml). Na druhej polovici masla podusíme očistené, na plátky pokrájané šampiňóny, posypeme nimi rybu, prikryjeme a v rúre dusíme asi 15 minút. Šťavu zlejeme, zašľaháme do nej múku, posekanú petržlenovú vňať a čierne korenie, odstavíme a primiešame žĺtky. Zapekaciu misu vymastíme maslom, na dno nalejeme trochu omáčky, opatrne lopatkou preložíme rybu a zalejeme ju zvyšnou omáčkou. Povrch posypeme postrúhaným syrom, pokropíme rozpusteným maslom a v rúre upečieme do červena.

Tip k receptu

Podávame s opekanými zemiakmi

přidejte na:
Jozef

25. 01. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutné pripravená ryba
palino 10. 05. 2018, 22:05
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chuťovo veľmi dobre pripravené
majka 12. 01. 2020, 17:33