Candát a la diplomat
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
1396
kalorií
0.0g
cukrů
43.0g
tuků
153.0g
bílkovin
Příprava
Rybu očistíme, stiahneme z nej kožu, vypitveme, mäso zbavíme chrbtice a kostí, umyjeme, dáme na maslom vymastený pekáč a zalejeme bielym vínom a vývarom z rybacích kosti(spolu asi 300ml). Na druhej polovici masla podusíme očistené, na plátky pokrájané šampiňóny, posypeme nimi rybu, prikryjeme a v rúre dusíme asi 15 minút. Šťavu zlejeme, zašľaháme do nej múku, posekanú petržlenovú vňať a čierne korenie, odstavíme a primiešame žĺtky. Zapekaciu misu vymastíme maslom, na dno nalejeme trochu omáčky, opatrne lopatkou preložíme rybu a zalejeme ju zvyšnou omáčkou. Povrch posypeme postrúhaným syrom, pokropíme rozpusteným maslom a v rúre upečieme do červena.
Tip k receptu
Podávame s opekanými zemiakmi
Jozef25. 01. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.