Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Candát a la diplomat

Candát a la diplomat

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
1396 kalorií 0.0g cukrů 43.0g tuků 153.0g bílkovin

Příprava

Rybu očistíme, stiahneme z nej kožu, vypitveme, mäso zbavíme chrbtice a kostí, umyjeme, dáme na maslom vymastený pekáč a zalejeme bielym vínom a vývarom z rybacích kosti(spolu asi 300ml). Na druhej polovici masla podusíme očistené, na plátky pokrájané šampiňóny, posypeme nimi rybu, prikryjeme a v rúre dusíme asi 15 minút. Šťavu zlejeme, zašľaháme do nej múku, posekanú petržlenovú vňať a čierne korenie, odstavíme a primiešame žĺtky. Zapekaciu misu vymastíme maslom, na dno nalejeme trochu omáčky, opatrne lopatkou preložíme rybu a zalejeme ju zvyšnou omáčkou. Povrch posypeme postrúhaným syrom, pokropíme rozpusteným maslom a v rúre upečieme do červena.

Bulb Tip k receptu

Podávame s opekanými zemiakmi


Jozef

25. 01. 2011, Recept navštíven: 1727x


Přidat recenzi
Přidat komentář
hanka
zaujímavý recept

hanka 11. 08. 2016, 20:37

Facebook komentáře