Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Candát v ořechové krustě

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
1046 kalorií 3.0g cukrů 87.0g tuků 29.0g bílkovin

Příprava

Rybí filety omyjeme, osolíme a opepříme. Ořechy nameleme a smícháme je s nasekanou pažitkou a pokrájenými kapary. Dále přidáme česnek a kůru z limetky. Do směsi zapracujeme máslo. Rybí filety dáme do pekáčku a potřeme je připravenou směsí. Pečeme 30 minut na 180 °C.

Bulb Tip k receptu

Poměr ořechů můžeme libovolně měnit.


Přidat na Pinterest
sonizna

24. 08. 2015, Recept navštíven: 743x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre

09. 10. 2015, 18:52

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne

28. 10. 2015, 11:30

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
určite vyskúpšam tento recept

10. 10. 2016, 10:05

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutilo

18. 10. 2016, 19:05

Přidat komentář

Facebook komentáře