Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Celozrnné lívance dle Apetitu

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 30min , porce

1480 kalorií, 55.0g cukrů, 39.0g tuků, 41.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

V jedné míse smíchejte mouky, sodu, kypřící prášek a skořici. V druhé míse smíchejte 3 lžíce medu, vejce, podmáslí a polovinu jogurtu. Přisypte moučnou směs a lehce prošlehejte. V případě, že se Vám zdá směs příliš tuhá, přidejte trochu podmáslí. V případě, že máte lívanečník, lehce jej vytřete olejem a rozehřejte. Jestliže máte k dispozici pouze pánev, vytřeme ji olejem a taky rozehřejeme. Na pánev klademe 1 lžíci těsta a necháme opéct 2 minuty z jedné strany, obrátíme a opečeme ještě minutku ze strany druhé.
Sundáme z pánve a uchováváme v teple (já dávám do horkovzdušné trouby na 30°C). Nakonec lívance rozdělíme na talíř, doplníme jogurtem smíchaným s poslední lžíci medu a ozdobíme borůvkami.

Sonia005

18. 09. 2012, Recept navštíven: 2835x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Celozrnné lívance dle Apetitu

Celozrnné lívance dle Apetitu

V jedné míse smíchejte mouky, sodu, kypřící prášek a skořici. V druhé míse smíchejte 3 lžíce medu, vejce, p...

Zobrazit všechny podobné recepty k Celozrnné lívance dle Apetitu Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre lievance

01. 10. 2015, 19:46

Přidat komentář

Facebook komentáře