Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Chatařské vepřové řízky

Chatařské vepřové řízky

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 1h 5min
Nutriční hodnoty
108 kalorií 12.0g cukrů 2.0g tuků 7.0g bílkovin

Příprava

Kečup, med, hořčici, sójovku a worcesterskou omáčku smícháme a řízky naložíme do připravené marinády. Marinujeme asi 30 minut.

Okapané řízky opečeme na pánvi z obou stran, přidáme drobně nasekanou cibuli, přilijeme vývar, zbylou marinádu, přikryjeme a dusíme 25 minut.

Před koncem přidáme na nudličky nakrájené barevné papriky a žampiony. Dodusíme.

Podáváme s rýží.


uschi3

08. 10. 2010, Recept navštíven: 1888x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Prima recept.
Přidané ingredience: špetka chilli

12. 02. 2013, 11:27

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na rizky je ozaj dobrý a nenaročný

29. 10. 2016, 19:17

Přidat komentář
Jozef
Jednoduché, výborne Jozef:

Jozef 08. 10. 2010, 15:53

Facebook komentáře