Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Chatařské vepřové řízky

Chatařské vepřové řízky
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 1h 5min , porce

108 kalorií, 12.0g cukrů, 2.0g tuků, 7.0g bílkovin

Příprava

Kečup, med, hořčici, sójovku a worcesterskou omáčku smícháme a řízky naložíme do připravené marinády. Marinujeme asi 30 minut.

Okapané řízky opečeme na pánvi z obou stran, přidáme drobně nasekanou cibuli, přilijeme vývar, zbylou marinádu, přikryjeme a dusíme 25 minut.

Před koncem přidáme na nudličky nakrájené barevné papriky a žampiony. Dodusíme.

Podáváme s rýží.

uschi3

08. 10. 2010, Recept navštíven: 1689x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Chatařské vepřové řízky

Chatařské vepřové řízky

Kečup, med, hořčici, sójovku a worcesterskou omáčku smícháme a řízky naložíme do připravené marinády. Marin...

Zobrazit všechny podobné recepty k Chatařské vepřové řízky Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Prima recept.
Přidané ingredience: špetka chilli

12. 02. 2013, 11:27

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na rizky je ozaj dobrý a nenaročný

29. 10. 2016, 19:17

Přidat komentář
Jozef
Jednoduché, výborne Jozef:

Jozef 08. 10. 2010, 15:53

Facebook komentáře