Chatařské vepřové řízky
Obtížnost
Čas přípravy
40min
Čas vaření
25min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
108
kalorií
12.0g
cukrů
2.0g
tuků
7.0g
bílkovin
Příprava
Kečup, med, hořčici, sójovku a worcesterskou omáčku smícháme a řízky naložíme do připravené marinády. Marinujeme asi 30 minut.
Okapané řízky opečeme na pánvi z obou stran, přidáme drobně nasekanou cibuli, přilijeme vývar, zbylou marinádu, přikryjeme a dusíme 25 minut.
Před koncem přidáme na nudličky nakrájené barevné papriky a žampiony. Dodusíme.
Podáváme s rýží.
uschi308. 10. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.