Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Chuanita

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 30min
Nutriční hodnoty
3820 kalorií 11.0g cukrů 248.0g tuků 51.0g bílkovin

Příprava

Žloutky s cukrem vyšleháme do pěny, přidáme kakao a mouku s práškem do pečiva a nakonec zlehka vmícháme tuhý bílkový sníh. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy a pečeme ve středně vyhřáté troubě. Necháme vychladnout. Mezitím si uvaříme krém. Všechny ingredience mimo másla dáme do kastrůlku a uvaříme hustou kaši. Necháme vychladnout a ušleháme s máslem. Hotový krém naneseme na korpus. Bílky s cukrem ušleháme nad párou do tuha, necháme vychladnout a navršíme na vrstvu krému. Hotové posypeme nastrouhanou čokoládou a ozdobíme lístky meduňky.


Přidat na Pinterest
Hloušková

02. 07. 2013, Recept navštíven: 1976x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Velmi atraktivní název

20. 01. 2015, 08:40

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
fantastická torta

25. 10. 2015, 20:08

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutí vyborne tato torta

08. 03. 2016, 13:15

Přidat komentář

Facebook komentáře