Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Čína po česku

Čína po česku

Obtížnost Čas přípravy
12h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 12h 20min
Nutriční hodnoty
2904 kalorií 0.0g cukrů 43.0g tuků 167.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na malé kostičky. Připravíme si marinádu z olivového oleje, soli, obou omáček, hořčice, majoránky, sladké papriky a najemno nasekané cibule. Vmícháme maso, rozklepneme vejce a zašleháme škrobovou moučku. Masovou směs necháme odležet nejlépe přes noc, alespoň však 2 hodiny. Masovou směs smažíme prudce na rozpáleném tuku, dokud maso není křupavé. Těsně před koncem přidáme na pánev na jemné nudličky nakrájené papriky.


Zuzana Mellenová

09. 04. 2009, Recept navštíven: 4894x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ryža je velmi vhodná

21. 10. 2015, 19:12

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

27. 04. 2016, 11:36

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutí velmi dobre

13. 10. 2016, 19:53

Přidat komentář
veerac
Myslím, že se k tomu nejvíc hodí rýže, ale někdo ji nemá rád. Kari rýže určitě ne, protože by se překrývaly chutě.

veerac 08. 11. 2009, 16:26

Facebook komentáře