Čína podle Tatiany
Obtížnost
Čas přípravy
3h 10min
Čas vaření
35min
Celkový čas
3h 45min
Porce
Nutriční hodnoty
2032
kalorií
0.0g
cukrů
103.0g
tuků
14.0g
bílkovin
Příprava
Kýtu nebo plecko si nakrájíme na tenké nudličky a nasolíme je. Namočíme je do marinády, kterou si připravíme z oleje, sojovky, worcesteru a solamylu. Necháme minimálně 2-3 h odležet v lednici. Pak maso i se šťávou zprudka orestujeme, zalijeme vodou nebo zeleninovým vývarem a necháme dusit. Až je maso měkké, přidáme zeleninu a povaříme. Nakonec přidáme nasekané bylinky a prohřejeme. Pokrm se nám krásně provoní. Podáváme s pečenými nudlemi nebo rýží.
Tip k receptu
Bylinky seženete v balení v supermarketu (je to bylinková směs na čínu). Klidně přidejte do jídla i čínské houby nebo žampiony či hlívu...prostě dle vaší chuti.
Tatiana26. 10. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.