Čína podle Tatiany

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

3h 10min
Čas vaření
35min

Celkový čas

3h 45min

Porce


Nutriční hodnoty

2032 kalorií
0.0g cukrů
103.0g tuků
14.0g bílkovin


Příprava

Kýtu nebo plecko si nakrájíme na tenké nudličky a nasolíme je. Namočíme je do marinády, kterou si připravíme z oleje, sojovky, worcesteru a solamylu. Necháme minimálně 2-3 h odležet v lednici. Pak maso i se šťávou zprudka orestujeme, zalijeme vodou nebo zeleninovým vývarem a necháme dusit. Až je maso měkké, přidáme zeleninu a povaříme. Nakonec přidáme nasekané bylinky a prohřejeme. Pokrm se nám krásně provoní. Podáváme s pečenými nudlemi nebo rýží.

Tip k receptu

Bylinky seženete v balení v supermarketu (je to bylinková směs na čínu). Klidně přidejte do jídla i čínské houby nebo žampiony či hlívu...prostě dle vaší chuti.

přidejte na:
Tatiana

26. 10. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
celkom dobrá čína
hanka 29. 10. 2019, 22:29
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
v podstate celkom chutné
palino 24. 09. 2020, 02:09