Čína podle Tatiany
Obtížnost | Čas přípravy |
---|---|
3h 10min |
Čas vaření | Celkový čas | Porce |
---|---|---|
35min | 3h 45min |
Nutriční hodnoty |
---|
2032 kalorií | 0.0g cukrů | 103.0g tuků | 14.0g bílkovin |
Příprava
Kýtu nebo plecko si nakrájíme na tenké nudličky a nasolíme je. Namočíme je do marinády, kterou si připravíme z oleje, sojovky, worcesteru a solamylu. Necháme minimálně 2-3 h odležet v lednici. Pak maso i se šťávou zprudka orestujeme, zalijeme vodou nebo zeleninovým vývarem a necháme dusit. Až je maso měkké, přidáme zeleninu a povaříme. Nakonec přidáme nasekané bylinky a prohřejeme. Pokrm se nám krásně provoní. Podáváme s pečenými nudlemi nebo rýží.
Tip k receptu
Bylinky seženete v balení v supermarketu (je to bylinková směs na čínu). Klidně přidejte do jídla i čínské houby nebo žampiony či hlívu...prostě dle vaší chuti.
Angel 666 26. 10. 2009, 09:01
vall 26. 10. 2009, 10:19
Tatiana 25. 11. 2009, 09:01