Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Čína podle Tatiany

Obtížnost Čas přípravy
3h 10min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 3h 45min
Nutriční hodnoty
2032 kalorií 0.0g cukrů 103.0g tuků 14.0g bílkovin

Příprava

Kýtu nebo plecko si nakrájíme na tenké nudličky a nasolíme je. Namočíme je do marinády, kterou si připravíme z oleje, sojovky, worcesteru a solamylu. Necháme minimálně 2-3 h odležet v lednici. Pak maso i se šťávou zprudka orestujeme, zalijeme vodou nebo zeleninovým vývarem a necháme dusit. Až je maso měkké, přidáme zeleninu a povaříme. Nakonec přidáme nasekané bylinky a prohřejeme. Pokrm se nám krásně provoní. Podáváme s pečenými nudlemi nebo rýží.

Bulb Tip k receptu

Bylinky seženete v balení v supermarketu (je to bylinková směs na čínu). Klidně přidejte do jídla i čínské houby nebo žampiony či hlívu...prostě dle vaší chuti.


Přidat na Pinterest
Tatiana

26. 10. 2009, Recept navštíven: 4522x


Přidat recenzi
Přidat komentář
Angel 666
Chci se zeptat na tu thajskou bazalku, je nějaký rozdíl od té naší třeba ve vůni? Děkuji za odpověď.

Angel 666 26. 10. 2009, 09:01

vall
Dá se čerstvá thajská bazalka běžně koupit v obchodech?

vall 26. 10. 2009, 10:19

Tatiana
Určitě se thajská bazalka dá koupit a v obchodě mezi čerstvými bylinkami ji najdete ve směsi "asia mix". Jinak je to uplně jina vune ciny, nez na jakou jste zvyklí...fakt doporucuju :-)

Tatiana 25. 11. 2009, 09:01

Facebook komentáře