Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Čínské kuřecí nudličky

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1016 kalorií 1.0g cukrů 47.0g tuků 127.0g bílkovin

Příprava

Kuřecí řízky si nakrájíme na drobné nudličky.
Marinádu si připravíme smícháním všech surovin a nudličky do ní naložíme - nejlépe přes noc. Na druhý den maso usmažíme dozlatova na trošce oleje.


Přidat na Pinterest
pskrob

29. 11. 2009, Recept navštíven: 6699x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný recept, maso je šťavnaté

24. 11. 2016, 21:03

Přidat komentář
Angel 666
Když se maso naloží přes noc, pak je vařeno opravdu rychle. Přidávám fotky :o).

Angel 666 24. 05. 2012, 12:21

Facebook komentáře