Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Císařský řízek

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 35min
Nutriční hodnoty
720 kalorií 1.0g cukrů 58.0g tuků 19.0g bílkovin

Příprava

Rozšleháme vejce a vmícháme postupně další suroviny - obě omáčky, obě hořčice, sůl, pepř, prolisovaný česnek a na závěr Solamyl. Necháme tuto směs asi 10 minut odležet. Mezitím si naklepeme plátky masa a poté je po obou stranách obalujeme ve směsi a vkládáme do misky. Zbylou směs nalijeme na plátky, přikrejeme misku buď víčkem nebo alobalem a necháme v chladničce do druhého dne. Čím déle jsou ve směsi, tím jsou pikantnější. Rozpálíme si tuk a vkládáme do něj řízky i se směsí. Trochu ztlumíme žár a přiklopíme pokličkou. Necháme usmažit dozlatova po obou stranách. Podáváme se zeleninou a bramborovou kaší.


Přidat na Pinterest
Petronila Havelkova

22. 10. 2010, Recept navštíven: 7475x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tieto rezne robím dosť čast, sú šťavnaté, pikantné a veľmi chutné, nechávam postáť v zmesi aj dlhšie

08. 05. 2017, 13:27

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný recept na chutné a šťavnaté rezne, trochu pikantné

12. 06. 2017, 20:51

Přidat komentář
Jozef
Tento recept ma zaujal, určite vyskúšam .Jozef.

Jozef 22. 10. 2010, 12:25

Thumb
Pro Jozefa: Zkuste si tento rizek udelat a urcite litovat nebudete. Napiste mi jestli jsem mela pravdu.

Petra 22. 10. 2010, 17:16

Sonia
My ho máme zítra na oběd, tak pak přidám fotografii :-) Už se na to moc těším.

Sonia 22. 10. 2010, 19:23

Thumb
Pro Soniu: Diky nemam moznost pridat fotky,protoze pouzivam pocitac v Domove pro seniory. A dobrou chut!

Petra 23. 10. 2010, 17:58

Facebook komentáře